Uutiset

Kuljetuskalusto

Makupaloja Mansen Mörinöiltä (osa 11)

RST-Steeliltä uusi lisäkaukovalo

Lazer Sentinel -lisävalosarja on täydentynyt seitsemän tuuman lisäkaukovalolla. Alumiinikotelon myötä valaisin on kevyt. Referenssiluku on 12.5 ja valoteho 110 wattia tuottaen parhaimmillaan 10 248 lumenin valovirran. Tarjolla on kaksi mallia, Standard ja Elite.

RST-Steelin mukaan yhden luxin valaistusvoimakkuus saavutetaan 616 metrin etäisyydellä (Elite). Yhden luksin valaistus mahdollistaa lehden lukemisen. Uutta seitsemän tuuman lisäkaukovaloa on jo saatavilla.
Sulingolla esillä raskasta hinauskalustoa

Hinausautot K. Sulinko Oy esitteli Lempäälän toimipisteellään hinauskalustoaan. Nähtävänä oli kaksi raskaan kaluston hinaukseen tarkoitettua hinuria, jollaisia nähdään nykyisin paljon televisiossa. Sulingolla on kaksi tällaista raskasta hinuria, toinen Scania-alustainen ja toinen Volvo-alustainen. Molemmat autot on varusteltu asianmukaisin varustein.

Pienempää hinauskalustoa on toistakymmentä. Niitäkin nähtiin Mörinöillä. Myös nosturiauto kuuluu palvelutarjontaan sekä erikoiskuljetusten saattopalvelut. Henkilökuntaa on kymmenkunta ja päätoimialue on Pirkanmaa. Kaj Sulingon mukaan joskus käydään jopa Ruotsin puolella noutamassa raskasta kalustoa.

Kaj SulinkoLakkapäältä perävaunuja

Pohjois-Suomessa paremmin tunnettu konekauppa Lakkapää Oy tuo maahan ja jälleenmyy puolalaisvalmisteisia Temared-perävaunuja ja -trailereita. Jonne Kaaretkoski esitteli Mörinöillä merkin tarjontaa. Temaredin perässä vedettäviä voi ostaa myös Lakkapään verkkokaupasta osoitteesta www.lptrailer.com.

Jonne Kaaretkoski


Lue seuraavaksi