Uutiset

Kuljetuskalusto

Maastoon soveltuva Volvo FH

Volvo Trucks laajentaa Volvo FH:n tarjontaa versiolla, jonka keulaosa on suunniteltu vastaamaan entistä paremmin maansiirto- ja puutavarakuljetusten vaatimuksia. Aiempaa paremmin suojattu etuosa on tekniseltä rakenteeltaan samankaltainen kuin Volvo FMX:ssä. Puskurin kokoa on kasvatettu ja se ulottuu 132 mm edemmäs, jotta se voi vastaanottaa ensimmäiset iskut Uuden muodon saanut puskuri suojaa myös ajovaloja ja muita tärkeitä osia. Kulmat ja pohjapanssari on valmistettu 3 millin teräksestä ja kiinteä askelma pohjapanssarin yläpuolella on integroitu etupuskurin rakenteeseen.

Valmistajan mukaan korkeammalle sijoitettu puskuri antaa myös paremman lähestymiskulman – korkealla maansiirtoalustalla jopa 20 astetta. Sertifioitu 36 tonnia kestävä vetosilmukka on myös saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena.

”Tämä päivitys tekee lippulaivastamme entistä monipuolisemman, sillä se soveltuu nyt käyttöympäristöihin, joissa osumariski on suuri”, sanoo Volvo Trucksin brändijohtaja Ricard Fritz, jonka mukaan uusi keulaosa on saatavilla Volvo FH ja Volvo FH16 -kuorma-autoihin. 

Lue seuraavaksi