Uutiset

Kuljetuskalusto

Logistiikkajätti Girteka Logisticsille 2 000 uutta Volvoa

Volvo FH Girteka

Euroopan johtaviin logistiikkayrityksiin lukeutuva Girteka Logistics hankkii 2 000 uuden malliston Volvo-kuorma-autoa. Turvallisuus, entisestään parantunut kuljettajan työskentelymukavuus ja matala polttoaineen kulutus olivat merkittävimmät tekijät vaakakupissa päätöstä tehtäessä.

Girteka Logisticsin 2 000 uuden Volvon hankinnan takana on tahto taata laadukkaat kuljetuspalvelut kaukokuljetuksissa polttoainetehokkaasti ja turvallisesti kuljettajan työskentelymukavuudesta tinkimättä.

Edvardas Liachovičius

”Uudet Volvo FH -kuorma-autot ovat luotettavia ja polttoainetehokkaita ja tarjoavat kuljettajalle erinomaisen työympäristön. Tällä investoinnilla kannamme kortemme kekoon liikenneturvallisuuden ja ympäristön eteen turvallisen ja erinomaisen polttoainetehokkaan kaluston ansiosta. Olemme erittäin iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Volvo Trucksin kanssa matkalla kohti nollaa onnettomuutta ja pienempiä ympäristövaikutuksia”, toteaa Edvardas Liachovičius, Girteka Logisticsin toimitusjohtaja. Liettualainen Girteka Logistics työllistää 15 000 kuorma-auton kuljettajaa ja ajaa kaukokuljetuksia 8 000 kuorma-auton voimin Euroopassa ja Venäjällä.

Volvo Trucks lanseerasi viime vuonna uudistuneen raskaiden kuorma-autojen malliston, johon kuului myös kaukoliikenteen lippulaiva, Volvo FH. Volvo FH:n monien uudistusten joukossa ovat uusi kuljettajan käyttöliittymä, mukautettavat kaukovalot turvallisuuden parantamiseksi ja entisestään parantunut polttoainetehokkuus. Lisäksi I-Save -ominaisuudella varustetussa Volvo FH:ssa yhdistyy erityisen polttoainetaloudellinen moottori ja edistyneet polttoainetta säästävät ominaisuudet, ja uudella I-Save -ominaisuudella päästään jopa 10 prosentin polttoainekustannusten pienentymiseen. Suuri osa Girteka Logisticsin 2 000 Volvon tilauksesta tulee olemaan juuri I-Save -ominaisuudella varustettuja Volvo FH -autoja.

Volvo FH I-Save

”Testasimme I-Savella varustettua Volvo FH-kuorma-autoa ja huomasimme suuren mahdollisuuden polttoaineen säästämiseen. Se on hyvä sekä yritykselle että ilmastolle”, sanoo Edvardas Liachovičius.

Girteka Logistics näkee jätti-investointinsa loogisena jatkeena erinomaiselle 15 vuotta kestäneelle yhteistyölle. Volvo Trucks jakaa saman mielipiteen.

Roger Alm
Roger Alm

”Meillä on ollut pitkä ja hieno yhteistyö Girteka Logisticsin kanssa, ja olemme erittäin ylpeitä päätöksestä sijoittaa uusiin huippuluokan kuorma-autoihimme. Nämä uuden sukupolven Volvot vähentävät päästöjä ja vievät tehokkuuden ja kuljettajakokemuksen aivan uudelle tasolle. Odotan innolla yhteistyötä Girteka Logisticsin kanssa yhteisellä matkalla kohti vastuullisempia kuljetuksia kaikilta osin ”, sanoo Volvo Trucksin johtaja Roger Alm.

Girteka Logistics on perinteisesti rahoittanut suurimman osan Volvo-kuorma-autoistaan käyttämällä Volvo Financial Services -rahoituspalvelua. Myös uusista 2 000 kuorma-autosta suurin osa rahoitetaan Volvo Financial Servicesin rahoituksella.

Volvon uuden kuorma-automalliston tuotanto alkaa maaliskuussa 2021, ja Girteka Logisticsin uudet kuorma-autot toimitetaan kuluvan vuoden aikana.

Lue seuraavaksi