Uutiset

Kuljetuskalusto

Logistiikka-Kuljetus 2015 – tyytyväisiä vieraita

Logistiikka-Kuljetus 2015 -messut järjestettiin torstaista lauantaihin 11. – 13.5.2015 Messukeskuksessa Helsingissä 299 näytteilleasettajan voimalla. Järjestäjän mukaan messuvieraat  olivat tyytyväisiä laajaan alan tapahtumaan, joka täytti Messukeskuksen viisi hallia ja levittäytyi ulkoalueelle.

Logisiikka-Kuljetus -messuilla vieraili kolmen päivän aikana yhteensä 12 500 alan ammattilaista. Kävijöistä 56 prosenttia oli päättäjiä tai päätökseen osallistuvia. Torstaina ja perjantaina tehtyjen kävijäkyselyiden perusteella 80 prosenttia kävijöistä oli tyytyväisiä tapahtumaan ja 87 prosenttia tulee varmasti tai todennäköisesti tapahtumaan myös seuraavalla kerralla. Kyselyyn vastasi 291 kävijää. Tarkemmat TNS Gallupin kävijätutkimustulokset koko tapahtuman osalta saadaan juhannuksen jälkeen. 

”Tapahtuma oli automaahantuojien ja päällirakennevalmistajien mielestä onnistunut. Kävijöinä oli paljon alan päättäjiä, josta olemme iloisia.  Jo alkanut lomakausi verotti varmasti jonkin verran kävijämäärää ja opiskelijoita oli vähän. Yritysten edustajat saivat paljon hyviä kontakteja, jotka johtanevat jatkoneuvotteluihin”, toteaa projektijohtaja Hilkka Perttilä Autotuojat ry:stä.

Lue seuraavaksi