Uutiset

Kuljetuskalusto

Logistiikka-Kuljetus 2015 -messut kokoavat alan ammattilaiset

Logistiikka-Kuljetus 2015

Logistiikka- ja kuljetusala kokoontuu Suomen suurimmille Logistiikka-Kuljetus -messuille 11. – 13.6.2015 Messukeskukseen Helsinkiin.  Kaikki messujen osa-alueet; kuljetus, sisälogistiikka ja logistiikkapalvelujen tarjoajat, ovat messuilla mukana kattavasti. Uutena tuotekokonaisuutena on älylogistiikka.  Logistiikka-Kuljetus -messuille osallistuu yli 250 yritystä, jotka täyttävät messukeskuksen viisi hallia sekä ulkoalueet.

Messuille osallistuvat kaikki merkittävimmät kuorma- ja pakettiautomerkit sekä keskeisimmät suomalaiset perävaunu- ja päällirakennevalmistajat. Perävaunuja ja päällirakenteita esittelee 40 yritystä. Trukkien maahantuojat ovat lähteneet mukaan messuille isosti ja kaikki merkittävimmät trukkimerkit ovat nähtävissä messuilla. Halliin rakennetaan myös koeajoalue trukeille. Logistiikkapalveluja messulla esittelevät kotimaiset ja kansainväliset toimijat.  

Messukeskukseen Helsinkiin pääsee kätevästi kaikilla julkisissa kulkuneuvoilla. Laivat tulevat Helsingin keskustaan, josta pääsee Messukeskukseen raitiovaunuilla 7A, 7B ja 9 tai junalla. Kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 300 metriä Messukeskukseen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on noin 20 minuutin matka linja-autolla tai taksilla Messukeskukseen.

Logistiikka-Kuljetus -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11. – 13.6.2015 nyt 10. kertaa. Messukeskus järjestää tapahtuman Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n toimeksiannosta yhteistyössä Autotuojien ja Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmän kanssa.  

Messut ovat avoinna:

to-pe 11. -12.6.2015 klo 10-18

la 13.6.2015 klo 9-16.

Kävijärekisteröinti avattu alan ammattilaisille

Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille veloituksetta ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla ja tulostaa sisäänpääsyyn oikeuttavan rintakortin. Rekisteröityminen on mahdollista myös tapahtuman aikana Messukeskuksen sisäänkäynneillä.

Lue seuraavaksi