Uutiset

Kuljetuskalusto

Logistiikka-Kuljetus 2015 järjestetään Helsingissä

Suomen suurin logistiikka- ja kuljetusalan näyttely järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi vuonna kesän kynnyksellä 11.–13.6.2015. Näyttelystä on tulossa massiivinen katselmus logistiikka- ja kuljetusalaan ja mukaantulonsa ovat jo varmistaneet muun muassa kuorma-autojen maahantuojat ja keskeiset päällirakentajat.

Tapahtuma kokoaa sananmukaisesti koko alan yhteen, sillä näyttelyn kanssa samaan aikaan järjestetään sekä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n kesäjuhlat että Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n liittokokous.

Tuleva näyttely jakaantuu entistä vahvemmin neljään osa-alueeseen.  Kuorma-autojen maahantuojat ja päällirakentajat sijoittuvat kuljetus-teeman alle. Lisäksi tarjolla on logistiikkapalveluita sekä sisälogistiikkaa kuten trukkeja ja varastointiratkaisuja. Uutena osa-alueena kävijän ihmeteltävänä on älylogistiikan uudet, futuristisetkin ratkaisut.

– Tapahtumasta on tulossa aikaisempia vuosia näyttävämpi ja isompi muun muassa suuren ulkoalueen myötä. Ulkoalueelle sijoittuvat esimerkiksi päällirakentajat. Näyttelytilan myynti on hyvässä vauhdissa ja kysyntä näyttää vilkastuvan koko ajan, kertoo näyttelytilan myynnistä vastaava myyntipäällikkö Jori Vainio Messukeskuksesta.

Tapahtuman toimeksiantajina toimivat SKAL ry ja LOGY ry vastaavat yhdessä Messukeskuksen kanssa näyttelyn ja oheisohjelman suunnittelusta. Myös Autotuojat ry ja Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmä ovat mukana tapahtuman suunnittelussa ja kehittämisessä.

– Meillä on suuret odotukset vuoden 2015 messuista. Tarkoituksena on koota auto- ja kuljetusalan ammattilaisia laajasti Helsinkiin ympäri Suomea. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun SKAL:n liittokokous jalkautuu messuille ja se merkitsee meille paljon, kertoo SKAL:n toimitusjohtaja Iiro Lehtonen.

Logistiikka – Kuljetus on teollisuuden, kaupan ja logistiikan palvelutarjoajien suurin kotimainen tapahtuma. Logistiikka – Kuljetus 2015 näyttelytilan myynnistä ja markkinoinnista vastaa Messukeskus. Näyttely on avoinna 11.–13.6.2015 ja tarkoitettu kaikille logistiikka- ja kuljetusalan ammattilaisille. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

Lue seuraavaksi