Uutiset

Kuljetuskalusto

Liisa Kaattari vahvistamaan DAF-myyntiä Kainuussa ja Savossa

Liisa Kaattari on nimitetty Nordic Truckcenteriin vastaamaan DAFin myynnistä Kainuun ja Savon alueilla 21.9.2020 lähtien. Kaattarilla on laaja osaaminen ja kokemus kuorma-autoalalta. Hän on työskennellyt useita vuosia muun muassa Scania Suomen ja Sisu Auton palveluksessa erilaisissa myynnin ja myynnin kehittämisen tehtävissä.

Nordic Truckcenter on lisännyt myyntivoimaa aiemmin tänä vuonna jo Keski-Suomen alueella ja kehittänyt huoltoverkostoaan Itä- ja Keski-Suomessa takaamaan yhä paremmat huolto- ja varaosapalvelut.

”DAFin kasvu jatkuu entisestään, ja Liisa tuo vankalla osaamisellaan uutta virtaa tärkeän alueen myyntiin, mistä olen erittäin iloinen. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi taloon”, sanoo maajohtaja Sampsa Rouhiainen.

”On hienoa päästä mukaan DAF-tiimiin myymään mannermaista huipputuotetta, joka on jo saanut mukavasti sijaa suomalaisten automiesten- ja naisten kalustohankinnoissa. Toivotan kaikki entiset ja uudet asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan hyvän palvelun DAF-tiimiin!”, iloitsee Liisa Kaattari.

Liisa Kaattarin tavoittaa numerosta 040 593 5984 / (050 468 1063) tai sähköpostitse liisa.kaattari@nordictruckcenter.com.

Lue seuraavaksi