Uutiset

Kuljetuskalusto

Liikenneministeri Merja Kyllönen Ammattina Sankari -kampanjan suojelijaksi

Ammattina Sankari -kampanjan tavoitteena on löytää ammattilaisten joukosta yksilöitä, jotka omalla esimerkillään ovat edistäneet herrasmiesmäistä liikennekäyttäytymistä, ojentaneet auttavan kätensä apua tarvitseville tai osoittaneet rohkeutta ja nopeaa ajattelukykyä onnettomuus- tai vahinkotilanteissa. Sankaruus ilmenee arjen päivittäisinä tekoina, johon ammatikseen ajavat kuljettajat voivat vaikuttaa omalla toiminnallaan.

Ammattina Sankari -kampanja on saanut myös liikenneministeri Merja Kyllösen arvostuksen ja siksi hän toimii vuoden 2013 kampanjan suojelijana. Ministeri Kyllönen on ollut alusta asti mukana palkitsemassa vuosittaista sankaria ja on täten tukenut kampanjan teemaa ja tavoitteita. Kuten Ministeri mainitsi vuoden 2012 gaalapuheessaan, niin valitettavan usein raskaan liikenteen ammattilaisten toimet kuvataan negatiivisessa valossa, jolloin unohdetaan sankaritekojen uutisointi.

”Asennemaailman korjaaminen on iso tehtävä ja sitä työtä on jatkettava, koska kuljettajat tekevät tärkeää työtä”, sanoo Ministeri Kyllönen yhdeksi tärkeäksi syyksi ryhtyessään suojelijaksi.

Lue seuraavaksi