Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuorma-autot ja päällirakenteet vahvasti esillä Helsingin Logistiikka-Kuljetus 2015 -messuilla

Logistiikka – Kuljetus 2015 -messut tekee tiivistä yhteistyötä Autotuojien ja Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmän kanssa. Molemmat toimijat ovat aktiivisesti mukana kehittämässä Helsingin tapahtumaa. Ensi kesänä 11. – 13.6.2015 Logistiikka-Kuljetus -messuilla Messukeskuksessa on logistiikan lisäksi entistä enemmän kuorma-autoja, pakettiautoja ja päällirakenteita.
”On todella hienoa, että saamme tehdä yhteistyötä näiden kuljetusalan toimijoiden kanssa. Yhteen tapahtumaan panostaminen on kaikkien etujen mukaista. Kävijät näkevät kaikki merkit samassa paikassa ja onnistunut, iso tapahtuma tuo yrityksille paljon kontakteja”, kertoo myyntipäällikkö Jori Vainio Messukeskuksesta. Kuorma-auto-alueen pinta-ala on kasvanut edelliskertaisesta neljänneksellä ja päällirakenteet ovat ensi vuonna kattavasti esillä messuilla.

Autotuojat ry on järjestänyt alan asiantuntijoita suuresti kiinnostaneet näyttelyt Jyväskylän Messukeskuksessa vuosina 2011 ja 2013. Ensi vuonna kuorma-autot ja pakettiautot ovat kattavasti esillä Helsingin Logistiikka – Kuljetus -messuilla. Seuraavan kerran Autotuojat ry sekä Perävaunut ja päällirakentajat -toimialaryhmä järjestävät yhdessä Kuljetus-näyttelyn Jyväskylässä vuonna 2017.
”Olemme huomioineet myös Ruotsissa seuraavan kerran vuonna 2016 järjestettävien Elmia-messujen ajankohdan suunnitellessamme tulevia tapahtumiamme.  Ensi kesänä Helsingissä järjestetään laaja näyttely, jossa ovat mukana vahvasti Autotuojien jäsenyritysten kuorma- ja pakettiautomerkit. Messuilla ovat mukana mm. Volvo, Sisu, DAF, MAN, Scania, Mercedes-Benz, Renault ja Iveco,” kertoo projektijohtaja Hilkka Perttilä Autotuojat ry:stä.

Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmä edustaa 28 yritystä, joista valtaosa on tulossa mukaan messuille. Toimialaryhmän puheenjohtaja Jyki Group Oy:n toimitusjohtaja Aki Sirén uskoo tulevan tapahtuman vastaavan toimialaryhmän odotuksia. ”Tapahtumasta tulee nyt parempi kuin aikaisemmin, koska voimme vaikuttaa näyttelyn järjestelyihin jo näin aikaisessa vaiheessa. Olemme tapahtumassa vahvasti mukana ja teemme parhaamme, että tapahtumasta tulee alaa hyvin palveleva.”

Tapahtuma kokoaa sananmukaisesti koko alan yhteen, sillä näyttelyn kanssa samaan aikaan järjestetään sekä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n kesäjuhlat torstaina että Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n liittokokous perjantaina ja lauantaina.
Logistiikka – Kuljetus -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11. – 13.6.2015 nyt 10. kertaa. Messukeskus järjestää tapahtuman Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n toimeksiannosta.

www.logexpo.fi

Lue seuraavaksi