Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuorma-autojen SM-vetokisat Power Truck Show:ssa

Power Truck Show:n järjestäjäorganisaatio PTS Messut Oy ja Härmä Pulling ry jatkavat yhteistyötä tänäkin vuonna Truck Pulling vetokisojen merkeissä.

Viime vuonna rakennettu vetorata on tämän vuoden tapahtumassa entistä kovemmalla käytöllä, kun vakiokuorma-autojen lisäksi radalle pääsevät vetämään myös tätä kisaa varten viritetyt kuorma-autot. Härmä Pulling ry vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta. Viimeisen päälle rakennettu vetorata kantaa nimeä Bullpro Truck Pulling Areena ja rata sijaitsee U4-alueella.

Vakiokuorma-autot ja viritetyt kuorma-autot kamppailevat SM-tittelistä Power Truck Show:ssa

Viime vuonna korkatulla vetoradalla järjestetään vakiokuorma-autojen ja viritettyjen kuorma-autojen SM-kilpailut 10.-11.8. Power Truck Show:ssa. Sekä vakiokuorma-autot että viritetyt kuorma-autot ovat liikenteessä olevia kuorma-autoja. Kumpaankin sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli. Perjantaina ajetaan kummassakin sarjassa 8 auton SM-karsinta ja lauantaina 5 auton SM-finaali.

Molemmissa luokissa kolme parasta palkitaan lauantaina palkintojenjakotilaisuudessa ja heille on luvassa hyvät tavarapalkinnot.

Truck Pulling Show’ssa vetävät näytösluontoisesti ratakuorma-autot sekä huipputraktorit. Mukana on myös Mad-Croc Herlevi Pulling Team koko näyttävällä kalustollaan sekä Härmän oma viime vuoden Suomen Mestari Pitkämäki ja Team Hot Hunter.

Jokirannan Bullpro Truck Pulling Areenalla on täysi vauhti päällä perjantaina ja lauantaina, kun kisassa selvitetään, että ketkä vievät Power Truck Show’n vetokisojen Suomen Mestaruus tittelit.

Kuorma-autojen Truck Pulling vetokisaan otetaan ilmoittautumisia vastaan osoitteessa www.powertruckshow.fi, lisätietoja kilpailusta antaa Mikko Nukala 0400 563 786.

Compact Diesel -vetokoneiden SM-osakilpailu Power Truck Show 2018 -tapahtumassa

Compact Diesel -vetokoneiden SM-osakilpailu käydään Power Truck Show 2018 -tapahtumassa. Luvassa on taatusti vauhdikasta menoa, kun jopa 400-hevosvoimaiset Compact Diesel 600 kg -luokan vetokoneet ottavat mittaa toisistaan Bullpro Areenalla. Perjantaina klo 15:15 ajetaan alkuerät, ja voittaja ratkaistaan finaalissa lauantaina klo 15:45 alkaen.

Viivalla nähdään mm. Euroopan TOP3-koneisiin lukeutuva Evelyn ja Juho Linna (GreenTeam CD Pullingteam), sekä sähköisellä moottorinohjauksella ja muuttuvageometrisellä turbolla varustettu Disaster Puller ja Oskari Kivimäki (Motorsport Team Disaster). Teho-painosuhteeltaan nämä ”pikku-Prostockit” päihittävät jopa Herlevien Valtrat!

Lisätietoja Compact Diesel-vetokoneiden SM-osakilpailusta antaa Pertti Teppo 0400-619550.

Lue seuraavaksi