Uutiset

Kuljetuskalusto

Kultaa Volvo Trucksille

New York Festivals on yksi maailman vanhimmista ja arvostetuimmista filmifestivaaleista. Yli 30 osallistujamaan myötä se on myös yksi suurimmista. Volvo Trucks on viime vuosien aikana voittanut useita filmipalkintoja, mutta sai nyt New Yorkissa ensimmäistä kertaa kultaa ja parhaan filmin tittelin.

– Viimeisin yritysesittelyfilmimme, The Balance, on yksi kalleimmista tuotannoistamme, mutta myös eniten huomiota herättänyt. Se esittelee yrityksemme, kertoo tuotteidemme hyödyistä yhteiskunnalle ja arvoistamme. Kun olemme nyt saaneet sekä kultaa että parhaan filmin tittelin näin arvostetuilla festivaaleilla, se on tietysti meille suuri kunnia, kommentoi Magnus Koeck, Volvo Trucksin Brand Management -johtaja. The Balance sai kultaa Industrial Production; Public Relations -luokassa.

Volvon viimeisimmästä Merchandise-konseptista (FH16) kertova filmi Engineered to Wear sai Finalist Certificate -kunniakirjan Industrial Production; Sales -luokassa samoilla festivaaleilla.

– Panostamme tällä hetkellä paljon Merchandise-liiketoimintaan. On tietysti mukavaa, että konsepti saa osakseen tunnustusta myös New York Festivals -tapahtuman yhteydessä. Se vahvistaa brändiämme, kommentoi Åsa Rönström, Volvo Trucksin Merhandise-vastaava.

The Balance on käännetty 19 kielelle, ja sen voi katsoa osoitteessa
http://volvo.qbrick.com/index.aspx?cid=2&mode=3&mid=274
Engineered to Wear on katsottavissa osoitteessa
http://volvo.qbrick.com/index.aspx?cid=2&mode=3&mid=275

Lue seuraavaksi