Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus-Logistiikka: Koivunen Oy – päällirakenteita ja varaosia

Koivunen oy:n 338 neliömetrin osastolla, 1-hallissa on esillä laaja raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoima. Osastolla voi tutustua PM- ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari 2 -lisävarusteisiin. Osastolla on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varusteisiin. Näistä esitellään mm. HYVA:n öljysäiliösarjoja sekä Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa, jonka esittelystä vastaa pumppuvalmistajan edustaja.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät, Bawer-varustelaatikkovalikoimaa sisältäen kevyet, alas ja sivulle aukeavat alumiiniset laatikot RST-kansilla sekä Domar-lokasuojat integroiduilla kiinnikkeillä ja valmiiksi asennetuilla antispray-roiskeläpillä.

Varaosavalikoimasta esille tuodaan mm. Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinvalmistajan, Cummins Filtrationin tuotemerkki. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoima. Laajenevaan tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin. K27 Truck -tuoteperhettä täydennetään edelleen muilla raskaan kaluston osilla.

Koivunen oy:n työkaluosasto esittelee ajoneuvojen testaustekniikkaa ja erikoistyökaluja. Näistä esimerkkinä Boschin KTS 800 Truck -diagnoosilaite ja ESI[tronic] Truck -ohjelmisto, AC Hydraulicin erikoismatala, vain 100 millimetrin korkuinen paineilmahydraulinen 40T nostin, Snitin paineilmahydrauliset nostimet, Boxon raskaankaluston työkaluvaunu sekä Gedore Automotiven raskaankaluston erikoistyökaluvaunu.

Lisäksi esillä on K27:n uusia kauko- ja työvaloja sekä Strandsin varoitusvilkku-uutuuksia ja OSRAM LED  -polttimosarjoja, Hankook- ja Infinity-renkaita hyötyajoneuvoihin sekä WABCO TRAXEE -kuljetuskaluston hallintaratkaisu.

LUE MYÖS: Nimitys Koivunen oy:ssä

Lue seuraavaksi