Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus Kovalainen Oy:lle uutta kalustoa

Kuljetus Kovalainen Oy:lle uutta kalustoa

Viimeisen vuoden aikana sekä kotimaista että euroopanlaajuista tunnustusta vastuullisesta yritystoiminnasta saavuttanut Kuljetus Kovalainen Oy vastaanotti keväällä uutta kalustoa. Pellolainen, lähinnä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueilla sekä Pohjois-Suomessa toimiva kuljetusyritys on hankkinut kaikkiaan 22 uutta Iveco-kuorma-autoa, joiden päällirakenteiden valmistamisesta on vastannut yrityksen pitkäaikainen kumppani NEK Oy. Uusien Euro 6 -päästönormien mukaisten autojen myötä yritys ja sen toiminta on aiempaa ympäristöystävällisempää ja energiatehokkaampaa.

”Kalustoa on uusittava jo luonnollisista syistä johtuen. Luotamme kuitenkin siihen, että uusilla autoilla on mahdollista tuottaa entistä enemmän lisäarvoa asiakkaidemme kuljetussuoritteisiin. Olemme panostaneet tuotekehitykseen yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa ja käyneet vuoropuhelua heidän kanssaan. Luotettavuus, joustavuus, turvallisuus, täsmällisyys ja asiakaslähtöisyys on huomioitu niin, kuin se kaluston suhteen on vain mahdollista. Maailma ei liene vielä valmis, joten pyrimme olemaan innovatiivisia. Tässä tietysti auttaa, kun on luotettavia kumppaneita niin automaahantuojan, päällirakentajan kuin oheislaitteiden toimittajienkin saralla”, kertoo Kuljetus Kovalainen Oy:n toimitusjohtaja Martti Kovalainen, jonka mukaan standardit ovat korkealla paljolti asiakkaita varten.

”Kilpaillussa maailmassa on näin toimittava”, täydentää operatiivinen johtaja Juha Kehusmaa.

Luovutustilaisuudessa mukana olleet yhteistyökumppanien myynnistä vastanneet, Iveco Finland Oy:n Juhani Havia, NEK Oy:n Tero Saari ja VTA Tekniikka Oy:n Jorma Moisas kertoivat kaupan olleen jokaiselle talolle merkittävä.

Kuljetus Kovalainen palvelee Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueilla sekä Pohjois-Suomessa työllistäen alueillaan noin 200 henkilöä. Yrityksen terminaalit sijaitsevat Seinäjoella, Oulussa ja Rovaniemellä. Lastausterminaalit sijaitsevat lisäksi Sodankylässä, Pellossa ja Kemissä. 

Lue seuraavaksi