Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus Kovalainen Oy:lle lisää Ivecoja

Kuljetus Kovalainen Oy luottaa vahvasti edelleen Ivecoon. Kevään aikana Iveco Finland Oy toimittaa yritykselle 17 kpl uusia Iveco Eurocargoja.

Tehty kauppa pitää sisällään uusia vähäpäästöisiä, ympäristöystävällisiä ja polttoainetaloudellisia uusia, Vuoden kuorma-autoksi 2016 valittuja, Iveco Eurocargoja.

Kaikki autot on varusteltu NEK Oy:n eristetyillä umpikoreilla ja Sure Heat –lämmitysjärjestelmillä sekä MBB Palfinger –takalaitanostimilla.

Luovutettavat autot koostuvat 5 kpl:sta 12 tonnisia Iveco Eurocargo 120E25P ja 12 kpl 15 tonnisia Iveco Eurocargo 150E25P, joista 7 kpl on kokosivunaukeavalla korilla.

Kuljetus Kovalaisella on erittäin hyvät kokemukset Ivecon vahvuudesta, toimintavarmuudesta sekä hyvästä polttoainetaloudesta Pohjois-Suomen kovissa olosuhteissa. ”Lisäksi yksi tärkein syy on kuljettajiemme entistäkin viihtyisämpi ja ergonomisempi työympäristö, koska haluamme hyvien kuljettajiemme viihtyvän työssään” sanoo Martti Kovalainen. Kuljetus Kovalaisella on yhteensä 100 kpl Iveco paketti- ja kuorma-autoja runkoajossa ja jakelutehtävissä.

Lue seuraavaksi