Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus 2023: Uusimmat Renault Trucks mallit kattavasti esillä

Renault Trucks -mallisto

25.–27. toukokuuta 2023 Jyväskylässä järjestettävillä Kuljetusmessuilla osastolla B121 on esillä uusimmat Renault Trucks -kuorma- ja pakettiautot. Laajan käyttövoimavalikoiman omaavan Renault Trucks -malliston tarjonnasta osastolla esitellään T-, T High- sekä C-sarjan kuorma-autot sekä Master-erilliskorialusta.

Uutta tämän vuoden messuilla on esim. T-sarjaan saatava polttoainetehokas Turbo Compound -moottori, osastolla esiteltävät sähkökäyttöisten mallien komponentit sekä Master E-Tech -sähköpakettiauton koeajot. Kuljetusmessujen ajan voimassa on houkuttelevat tarjoukset sekä autoista että osastolta löytyvästä oheistuotteiden Renault Trucks shop -kaupasta.

Renault Trucks T High

Esittelyssä osastolla B121: 

 • Renault Trucks T High 480 6×2 -vetoauto uudella polttoainetaloudellisella DE13 Turbo Compound -moottorilla
 • Renault Trucks T 480 6×2 -vetoauto uudella DE13-moottorilla
 • Renault Trucks T 480 6×2 -alusta uudella polttoainetaloudellisella Turbo Compound -moottorilla
 • Renault Trucks C 520 8×4 Tridem -alusta uudella DE13-moottorilla
 • Renault Trucks C 520 8×4 2+2 -alusta uudella DE13-moottorilla
 • Renault Trucks Master CCab -erilliskorialusta
 • Raskaiden T ja C E-Tech -sähkökuorma-autojen ajovoimayksikkö ja akkupaketti
 • D ja D Wide E-Tech -sähkökuorma-auton ajovoimayksikkö

Esittelyssä muilla osastoilla lisäksi:

 • Renault Trucks D E-Tech 4×2 NEK Oy:n kokosivuaukeavalla korilla, NEK Oy:n osastolla U314
 • Renault Trucks D E-Tech 4×2 NEK Oy:n kokosivunaukeavalla jakelukorilla, Kaukokiidon osastolla U103
 • Renault Trucks C 380 6×2 Fassi-nosturilla ja kiinteällä lavalla, Pajakulman osastolla U322
 • Renault Trucks Master NEKin korilla ja DHollandian takalaitanostimella, Dhollandian osastolla U104

Sähköpakettiautojen koeajoalueella:

 • Renault Trucks Master E-Tech 52 kWh varustettuna NEK erilliskorilla.

”Messuilla esillä olevien ajoneuvojen avulla saadaan läpileikkaus Renault Trucks mallistosta. Komponenttien avulla myös E-Tech sähkökuorma-autojen mallistoa saadaan esille uudella tavalla. Uudet Turbo Compound -moottorit tulivat saataville T ja T High autoihin loppuvuodesta 2022. Turbo Compound -teknologia tekee moottorista tehokkaamman ja polttoainetaloudellisemman ja mahdollistaa myös suuremman vääntömomentin alhaisemmilla moottorin kierrosnopeuksilla. Uudessa DE13 TC -moottorissa on myös Renault Trucks malliston korkein vääntömomentti.  Kaikki ylimääräiset vaihteenvaihdot vaikuttavat negatiivisesti polttoaineenkulutukseen ja kuljettajan kokemaan ajokokemukseen. Toimitamme myös laajan sähköisen sekä kaasukäyttöisen malliston.

Suomessa eritysesti täyssähköiset D E-Tech kuorma-autot ovat olleet useiden asiakkaiden jakeluajossa jo pitkään. Secon Oy:n ajossa olevaa Master E-Tech sähköpakettiautoa pääsee messuilla myös koeajamaan”, tuotepäällikkö Teemu Saikko Renault Trucksilta kertoo.

”Kuljetus 2023 -messut tarjoaa kattavan läpileikkauksen Renault Trucks mallistoon täyssähköisistä ajoneuvoista perinteiseen diesel käyttöiseen kalustoon. Kaikki käyttövoimat ovat tärkeitä matkalla kohti päästövähennystavoitteita ja yhtenä osana tätä on Turbo Compound -moottori, jolla asiakkaamme ovat saavuttaneet merkittäviä polttoainesäästöjä eri puolella Eurooppaa. Laajan malliston myötä pystymme tarjoamaan sopivan ratkaisun jokaiseen kuljetustehtävään, ja tämän ovat asiakkaamme myös todenneet ja tilauskanta onkin vahvalla tasolla. Tuotantokapasiteettia löytyy vielä tämän vuoden toimituksiin, joten tervetuloa messuille myyjien puheille ja nauttimaan osastomme antimista”, myyntijohtaja Juha Mattila Renault Trucksilta kertoo.

Koeaja Master E-Tech sähköpakettiauto

Uutta tämän vuoden kuljetusmessuilla on Renault Trucks Master E-Tech koeajot, jotka järjestetään messujen jokaisena päivänä klo 11–16. Lähdöt ovat puolen tunnin välein. Koeajettavana on Secon Oy:n ajoon toimitettu uusi 52 kWh akustolla varustettu Master E-Tech. Koeajoajan voi varmistaa itselleen etukäteen laittamalla varauspyynnön sähköpostilla: info.fi@renault-trucks.com.

Sähköistymisen edelläkävijä: 3,1–44 tonnin täyssähköiset autot

Renault Trucksin mallistossa on vuodesta 2020 lähtien ollut valikoima täysin sähkökäyttöisiä 3,1–26 tonnin kuorma-autoja. Vuonna 2023 markkinoille on tullut kaksi uutta mallia, joiden yhdeistelmämassa on jopa 44 tonnia. ”Sähköisten versioiden laajentuminen raskaisiin malleihin on toivottu lisä Suomen markkinoille. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sähköiset kuljetusratkaisut pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin juuri niissä segmenteissä missä sähköiset autot ovat parhaimmillaan”, Renault Trucks Suomen myyntijohtaja Juha Mattila sanoo.

Uudet brändituotteet esillä Renault Trucks pop-up storessa

Renault Trucks osastolla voi pysähtyä kahville ja tutustua Renault Trucks Store oheistuotteiden pop-up myymälään.  Messuilla on tarjolla paljon erilaisia messutarjouksia ja myös lapsille on luvassa ohjelmaa.

Kuljetusmessujen aukioloajat:

 • Torstai 25.5. klo 10–17
 • Perjantai 26.5. klo 10–17
 • Lauantai 27.5. klo 10–16

Lue lisää ja katso Renault Trucks osaston sekä E-Tech koeajoalueen sijainti osoitteesta: www.renault-trucks.fi/kuljetusmessut


Lue seuraavaksi