Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus 2017: Perävaunuja ja päällirakenteita Kokkolasta

Kokkolalaisen Tyllis Oy:n osastolla nähtiin yrityksen tuotantoa oleva kolmeakselinen puoliperävaunu, jossa Palfinger PK 26002-EH -kappaletavaranosturi on asennettuna epäkeskeisesti lavan vasemmalle reunalle. Viimeisen akselin kääntöä hoidetaan Tridec-ohjauksella.


Tyllis suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä ratkaisuja kuljetusalalle: perävaunuja, nosturiautoja, apuvaunuja sekä erilaisia päällirakenteita. Kaikki toimeksiannot toteutetaan räätälintyönä asiakaskohtaisesti. Valmistuksen lisäksi yritys edustaa useita tunnettuja nosturimerkkejä myyden ja huoltaen niitä.

Päällirakenteiden valmistus alkoi Kokkolassa jo 1960-luvulla, jota ennen toiminta oli lähinnä ajoneuvojen ja muiden kuljetusvälineiden korjausta. Perävaunujen suunnittelu ja tuotanto käynnistyi 1990-luvulla. Yritys työllistää nyt noin 40 henkeä. Kotimaan lisäksi yritys vie tuotteitaan Ruotsiin, Norjaan ja Islantiin. Pienessä saarivaltiossa liikkuu Tyllis Oy:n toimitusjohtaja Göran Tyllin mukaan tänä päivänä yli 20 kokkolalaisvalmistetta olevaa nosturiautoa.

Pienen yrityksen etuna on joustavuus ja läheiset yhteydet asiakkaisiin. Toiminnassa pyritään aina yksilöllisten vaatimusten toteuttamiseen.

 

Kalustoa nostureiden ja muiden päällirakenteiden alustaksi
löytyy
täältä, klikkaa heti!

 

Lue seuraavaksi