Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus 2017: Nokian uutuusrenkaita ensiesittelyssä

Vianorin osastolla nähtiin runsaasti Nokia Renkaiden ensiesittelyssä olleita raskaan kaluston renkaita.

Ville Rinteen (kuvassa) taputtelema Nokian Hakkapeliitta City Bus -rengas tulee myyntiin syksyllä. Se on tarkoitettu talviseen bussikäyttöön. Rengas tarjoaa kestävyyttä sekä hyvää pitoa talviajoon. Uusi aggressiivinen kuviointi sekä kuvion leikkaukset (lamellointi) parantavat pitoa lumella ja jäällä. Vahvistetut kyljet suojaavat rengasta kadun reunakivien kulutukselta.

Toinen myös syksyllä jakeluun tuleva uutuus oli Nokian Hakka Truck Steer. Se on raskaan kaluston ohjaaville pyörille ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu rengas. Lamelloinnin ansiosta märkäpito on parantunut ja kivien poistumiseen kuviosta on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kolmas nähty uutuus oli kuluvan vuoden aikana markkinoille jo tullut Nokian Hakkapeliitta Truck F2. Se pohjautuu aikaisempaan Truck F -malliin. Truck F2 on raskaan kaluston eturengas vaativiin talviolosuhteisiin. Nokian miesten mukaan se on tällä hetkellä heidän rengasmalliston keihäänkärki. Edeltäjäänsä aggressiivisempi pintakuvio, lamelloinnin tuoma lisäpito sekä parannetut kivenpoisto-ominaisuudet takaavat turvallisuutta kuljetuksille. Nokian Hakkapeliitta Truck F2 -rengas on jo myynnissä.

Lisäksi Nokialta on pian tulossa ulos Nokian E-Truck -rengasmallisto. Se käsittää renkaita ympärivuotiseen päätiekäyttöön niin etu- ja vetäviin pyöriin sekä perävaunuihin. Nyt ensiesitellyt E-Truck-mallit tulevat kauppoihin syksyllä. Mallisto täydentyy eri kokojen osalta vaiheittain ja vuoden loppuun mennessä uuden sarjan lanseerausprojekti on valmis.

Lue seuraavaksi