Uutiset

Kuljetuskalusto

Koneosapalvelu mukana Maxpossa, esillä isoja kouria

Koneosapalvelun Vahva-materiaalikourien mallisto täydentyy, kun myyntivalikoimaan tulee uusi isompi malli, C140. Uusi malli ensiesitellään Maxpo-messuilla 31.8.–2.9.2023. Kaikki Vahva-tuotteet on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa.

Isojen kourien sarjassa nyt neljä mallia

Koneosapalvelu lanseeraa Vahva C140 -kahmarin, joka täydentää jo olemassa olevaa materiaalikourien mallistoa. Pinta-alaltaan 1,40 m² kokoinen Vahva C140 on suunniteltu pääasiassa materiaalikoneisiin ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi terminaaleissa ja saaripuuhakkuilla. Uuden C140:n lisäksi isojen Vahva-kourien sarjassa on kolme mallia; Vahva C60 HD malli, joka avasi isomman kokoluokan sarjan syksyllä 2021 sekä mallit C80 ja C100, jotka lisättiin valikoimaan keväällä 2022.

Vahva C -mallistossa kouran runko on suunniteltu kehämäiseksi ja symmetriseksi, ja lisäksi valmistuksessa hyödynnetään särmäystä, joten runkoon kohdistuvat rasitukset ovat paremmin hallinnassa. Hydrauliikkasylinteri käyttää molempia leukoja ja reaktiotangot tasaavat liikkeen symmetriseksi. Leukojen kärkien muotoilu varmistaa, että ne uppoavat pinoon optimaalisessa kulmassa ja haukkaavat puristettaessa täyden taakan. Vahva-tuotteet valmistetaan Outokummun Metalli Oy:n tehtaalla Suomessa. Valmistuksen laadusta kertoo muun muassa tuotteissa käytettävä erikoisluja teräs, koneistetut tappilinjat, pronssilaakerit, mittatarkat niveltapit ja pulverimaalaus.

Nyt markkinoille tuotava Vahva C140 on ollut testikäytössä terminaaleissa materiaalikoneissa. Testaajina ovat toimineet Szepaniak Oy ja Oy Adolf Lahti Yxpila Ab.


Tekniset tiedot:

Vahva C140
Paino:  1 040 kg
Pinta-ala: 1,40 m²
Työpaine, max.: 250 bar
Max. kuorma: 10 000 kg
Avauma:  3 230 mm


 Tervetuloa MAXPO-osastollemme!

Uutuusmalli C140 sekä materiaalikourien mallistosta myös C80 ja C100 ovat esillä Koneosapalvelun osastolla Maxpo-messuilla.

Vahva-mallistosta löytyy nykyisin lähes 50 kouramallia, joista tuomme messuille hyvän läpileikkauksen 14 kouramallin voimin. Yli 40 vuoden valmistushistoriansa aikana Vahva-kourat ovat vakiinnuttaneet asemansa monen kuormatraktorin varusteena, mutta messutuotteiden kirjo muistuttaa hyvin siitä, että mallistosta löytyy sopiva Vahva-koura myös moneen muuhun käyttökohteeseen: puutavara-autoihin, kaivukoneisiin, hakkureihin, materiaalinkäsittelykoneisiin, maataloustraktoreihin, kappaletavaranostureihin ja teollisuuskäyttöön.”Nähdään Maxpossa!”, toivottaa Koneosapalvelun toimitusjohtaja Hannu Soimasuo.Lue seuraavaksi