Uutiset

Kuljetuskalusto

Koivunen Oy Power Truck Show:ssa

Koivunen Oy osallistuu Power Truck Show 2019 -näyttelyyn osastolla U137. Osastolla esitellään muun muassa sadan tonnimetrin PM-kappaletavaranosturilla varusteltua kuorma-autoa, raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketjua sekä alkusyksystä avattavan Fixus Center Seinäjoen toimintaa. Fixus Center Seinäjoki palvelee myös raskaan kaluston asiakkaita.

Raskaan kaluston varaosa-, lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa sinua palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaan kaluston tuotevalikoima. Yli 70 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35 000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Nopeat toimitukset ovat yksi Koivusen monista myyntivalteista. Tästä hyvänä esimerkkinä käyvät PM-kappaletavaranosturit, joiden suuriakin malleja, jopa sadan tonnimetrin nostureita toimitetaan heti Helsingin päävarastolta.
Oulun aluevarasto sijaitsee Oulun Oritkarissa erinomaisella paikalla hyvien yhteyksien varrella. Aluevarasto mahdollistaa varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle.

Raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketju
Top Truck -korjaamoketjukonsepti on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. Top Truck -ketjun toimintamalli perustuu itsenäisen raskaan kaluston korjaamon sekä Koivunen Oy:n väliseen yhteistyöhön. Top Truck on Groupauto Internationalin organisoima, Suomen ja maailman suurin riippumattomista korjaamoista koostuva raskaan kaluston korjaamoketju. Top Truck  -korjaamoita on Suomessa 37 kappaletta. Maailmanlaajuisesti ketjuun kuuluu yli 1 300 korjaamoa 17 maasta.

Top Truck -ketju tarjoaa asiakkailleen maanlaajuisen korjaamoverkoston, jossa tehdään monimerkkihuoltoja ja -korjauksia laadukkaasti, käyttämällä alkuperäisiä tai niitä vastaavia osia. Korjaamoilla on käytössään nykyaikaiset laitteet ja työkalut sekä riittävän korkea ammattitaito, joiden avulla korjaamo kykenee suorittamaan säännölliset huollot ja korjaukset kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Top Truck -ketju tuo asiakkailleen monipuolisen ja laadukkaan palvelu- ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyisen hinnoittelun.

Raskaan kaluston jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman hallintaa varten korjaamoilla on käytössään monipuoliset sähköiset varaosaselaimet. Selaimien avulla ajoneuvoon saadaan valittua juuri kyseiseen malliin sopivat varaosat. Korjaamoilla on käytettävissä useiden yhteistyökumppaneiden palveluita, jotka tukevat korjaamotoimintaa. Yhteistyökumppanit tarjoavat korjaamoille koulutus-, jätehuolto- ja katsastuspalveluita sekä laitehuolto-, markkinointi-, työvaate- ja tekstiilipalveluita.

Top Truck -ketjulla on käytössä 24/7-päivystyspalvelu, joka auttaa raskaan kaluston asiakkaita, kun matka jostain syystä katkeaa. Palvelu järjestetään yhteistyössä Falck Oy:n kanssa.
Top Truck -ketju markkinoi voimakkaasti palvelujaan ja on mukana useissa eri tilaisuuksissa, esimerkiksi alan messuilla ja ketjuun kuuluvien korjaamoiden omissa tapahtumissa. Ketjuun kuuluvan korjaamon tunnistat ulkona olevista Top Truck -kylteistä. Laajan tuote- ja palveluvalikoiman sekä vahvan tukiverkoston avulla Top Truck -korjaamot pystyvät palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti ja monipuolisesti.

Lähimmän Top Truck -korjaamon löydät osoitteesta: www.toptruck.fi
Top Truck 24/7 -päivystyspalvelu puh. (09) 37 477 275

LUE MYÖS: Top Truck -ketju etenee nopeasti

 

 

Lue seuraavaksi