Uutiset

Kuljetuskalusto

Kiitosimeon ostaa Poussan säiliöliiketoiminnan

Kiitosimeon Oy ja Kuljetus Poussa Oy ovat 30.1.2015 allekirjoittaneet sopimuksen Kuljetus Poussan säiliöliiketoiminnan kaupasta. Sopimus kattaa propaanikuljetusyhteistyön Neste Oil Oyj:n kanssa. Kauppa astui voimaan 31.1.2015 ja siihen liittyvä ammattitaitoinen henkilökunta siirtyi Simeonille vanhoina työtekijöinä.

”Kaasut ovat yksi Kiitosimeonin kolmesta päätoimialasta ja nyt tehty kauppa on meille merkittävä askel tällä kasvavalla ja kehittyvällä sektorilla” toteaa Kiitosimeonin toimitusjohtaja Ari Penttinen ja jatkaa: !Yhteistyön laajentaminen Neste Oilin kansa on meille turvallinen ja luonteva askel. Yritysten yhteiset arvot ja turvallisuusasenne ovat paras mahdollinen pohja syventyvälle kumppanuudelle”.

Kiitosimeon on suomalainen säiliökuljetuksiin erikoistunut kansainvälinen yritys. Simeon tytäryhtiöineen toimii viidessä Itämeren rantavaltiossa ja tekee yhteistyötä johtavien kemian-, petrokemian- ja kaasuteollisuuden yritysten kanssa. Yhtiö työllistää lähes 500 alansa ammattilaista ja investoi vuosittain viisi miljoonaa euroa tuottavampiin ja ympäristöystävällisempiin ajoneuvoihin.

Lue seuraavaksi