Uutiset

Kuljetuskalusto

Keslan huoltoverkosto laajenee Etelä-Suomessa

Kesla Oyj ja Originator Oy ovat käynnistäneet yhteistyön KESLA–autonostureiden jälkimarkkinointitoimintojen vahvistamiseksi Lahdessa, Hollolassa ja Hyvinkäällä.

“Solmitulla yhteistyösopimuksella parannamme jälleen merkittävästi jälkimarkkinointipalveluidemme saavutettavuutta Etelä-Suomessa”, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oyj:stä.

Kuvassa Oskari Hentilä ja Kai Saarikoski Originator Oy:stä.

“Kesla yhteistyön kautta pääsemme laajentamaan korjaamo- ja varaosapalveluamme ajoneuvonosturien puolelle joka on ollut puute palveluissamme. Tulemme aktiivisesti kehittämään henkilöstön osaamista niin että pystymme palvelemaan asiakkaat saman katon alta myös nosturiasioissa”, toteaa Orginator Oy:n johto. Originator Oy:llä on kolme toimipistettä: Lahti, Hollola ja Hyvinkäällä toimii tytäryhtiö Hyvinkään HRP Oy. Originator Oy tarjoaa raskaan kaluston huolto- ja varaosapalveluita ja se kuuluu Raskassarja-ketjuun. Toimipisteistä KESLA-yhteistyön aloittavat ensimmäisenä Lahden ja Hollolan pisteet, jotka ovat jo täydessä valmiudessa. Hyvinkään HRP Oy aloittaa KESLA-yhteistyön syksyllä 2017.

Avajaiset perjantaina 28.4.2017

Orinatorin ja Keslan yhteistyötä juhlitaan perjantaina 28.4.2017 klo 10-17 Originatorin Lahden toimipisteellä osoitteessa Alhonkatu 2. Keslan puolelta esillä on kaksi nosturia. KESLA Z17 recycling, kierrätys- ja kappaletavarakäyttöön sopiva uutuus, ja KESLA 2112Z, joista jälkimmäisellä voi osallistua myös kuormauskilpailuun. Luonnollisesti tarjouksia huolloista, varaosista ja tietenkin itse nostureistakin kannattaa tulla kysymään. Lounastarjoilu nopeimmille.

Lue seuraavaksi