Uutiset

Kuljetuskalusto

Kesla Oyj 50 vuotta – 19.8.2010

Keslan tuoteperheeseen kuuluvat puutavara-, harvesteri-, metsäkone-, kierrätys- ja teollisuusnosturit ja kuormaimet, metsäperävaunut, hakkurit, koura- ja sykeharvesterit sekä sykeprosessorit. Kansainvälisesti kattava mallivalikoima mahdollistaa kuhunkin asiakastarpeeseen ja tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun, oli kyse sitten nuoren metsän hoidosta, kasvatus- tai päätehakkuista, lähi- tai kaukokuljetuksista, teollisuuskäytöistä tai hakettamisesta eri muodoissaan.

Kesla -konsernilla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella, Ilomantsissa ja Tohmajärvellä. Tehtaiden katettu pinta-ala on yhteensä yli 22 000 neliömetriä.

Kesla -konserniin kuuluu emoyhtiön ohella Tohmajärvellä ja Ilomantsissa valmistustoimintaa harjoittava tytäryhtiö MFG Components Oy, joka toimii järjestelmätoimittajan roolissa kotimaisille konepajakonserneille. MFG Components Oy on yksi Suomen johtavista voimansiirto- ja hydrauliikkatuotteiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, markkinointiin ja valmistukseen erikoistuneista yhtiöistä.

Kesla –konsernin palveluksessa on noin 240 henkeä. Tunnustuksena vahvasta sitoutumisesta kotimaahan Keslalle on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu –tunnus. Kesla Oyj:n A-osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Lue seuraavaksi