Uutiset

Kuljetuskalusto

KESLA-nosturit sopivat myös kappaletavaran nostoon

KESLA-nosturit ovat tunnettuja puutavarakäytöstään. Nyt samaisista nostureista malli 2117Z on mahdollista varustella myös vakaudenhallintajärjestelmällä ja radio-ohjauksella, jotka mahdollistavat nosturin käytön mm. jätesäiliöiden (ns. Molokkien)  tai muun kappaletavaran nostamisessa. Näissä vaaditaan pitkän ulottuvuuden ja erinomaisen nostokyvyn lisäksi tasapainoa varmistavaa järjestelmää, sillä ympäristössä on yleensä esimerkiksi ihmisiä, rakennuksia ja kulkuvälineitä. KESLA-onkin kehittänyt nosturiin vakaudenhallintajärjestelmän, joka on vakuuttanut jo ranskalaisen yhteistyökumppani Techmatin ja ranskalaiset viranomaiset.

KESLA Z17 recycling sopii erinomaisesti ison kappaletavaran, esimerkiksi jäteasioiden, nosteluun.

KESLA Z17 recycling-mallin, joka on vakaudenhallintajärjestelmällä ja radio-ohjauksella varusteltu KESLA 2117Z-nosturi, myynti on aloitettu menestyksekkäästi ranskalaisen yhteistyökumppaneiden kautta, mutta markkinoita löytyy Suomestakin niin kierrätys- kuin kappaletavarapuolella. Näin varustellun nosturin käyttö kappaletavaran nostossa on järkevää, sillä nosturi on pidempiaikaisessa käytössä nopea ja näkyvyys radio-ohjauksen ansiosta loistava. Varustelu on tarkoitus suunnitella jatkossa myös muihin Keslan nosturimalleihin.

Keslan suunnitteleman vakaudenhallintajärjestelmä on vakuuttanut ranskalaiset. Järjestelmä mm. kertoo mistä suunnasta nosturi voi nostaa ja minkä verran sekä ilmoittaa mahdollisesta epätasatapainosta.

www.kesla.com

Lue seuraavaksi