Uutiset

Kuljetuskalusto

Jyväskylän Kuljetus 2017 oli menestys

Lauantaina Jyväskylän Paviljongissa päättyneet Kuljetus 2017 -messut keräsi kuljetusalan ammattilaiset yhteen. Kolmen messupäivän aikana Paviljongissa vieraili lähes 16 000 kuljetusalan ammattilaista. Jyväskylän Messuilta Ilari Tervakangas luonnehti kolmen päivän puristusta varsin onnistuneeksi.

”Messuilla viivyttiin useita tunteja ja monet viihtyivät täällä koko päivän. Se ei ollut ihme, sillä nähtävää ja koettavaa riitti enemmän kuin koskaan. Näytteilleasettajia oli lähes 200 ja näyttelytilaa oli yli 31 000 neliömetriä”, Tervakangas sanoo.

”Kävijöitä tuli eri puolilta Suomea. Tietoykkönen Oy:n tekemän kävijätutkimuksen ennakkotietojen mukaan messuvieraat olivat kokemaansa todella tyytyväisiä. Messuille ei myöskään tultu vain ihailemaan uusi automalleja vaan täällä tehtiin myös kauppaa. Kolmen messupäivän aikana myytiin näytteilleasettajien mukaan useita autoja”, Tervakangas jatkaa.

”Painettu media kiinnostaa yhä edelleen. Jaoimme kolmen messupäivän aikana yhteensä yli 4 000 Konepörssi- ja Ammattiautot -lehteä. Kiitos kaikille osastollamme ja messuilla käyneille”, summaa SL-Mediat Oy:n toimitusjohtaja Jussi Lehtonen.

Tästä Facebook-kuvagalleriaan.

Katso videotunnelmia messuilta.

Torstai

Perjantai

Lauantai

Lue seuraavaksi