Uutiset

Kuljetuskalusto

Jussi Salonen Rekka Groupin hallituksen puheenjohtajaksi

Jussi Salonen

Jussi Salonen on nimitetty Rekka Group Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi syyskuun alusta alkaen.

Runsaat kaksi vuotta hallituksen puheenjohtajana toiminut Ville Mansikkamäki jatkaa hallituksen jäsenenä, joten hänen vahva strateginen osaamisensa ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta pysyy Rekka Groupin hallituksen voimavarana.

Jussi Salonen tuo hallitukseen yhdistelmän yritysjohtamisen näkemyksiä ja kemikaalikuljetusten asiantuntijuutta yhtiön kasvun edistämiseksi.

Hän tuo Rekka Groupin johtoon myös arvokkaan kokemuksensa yrittäjyydestä sekä kemikaalikuljetuspalveluiden ostajan, kumppanin ja asiakkaan näkökulman. Nestemäiset kemikaalikuljetukset ovat kiinteä ja kasvava osa Rekka Groupin palveluvalikoimaa.

Kasvuun tarvitaan osaamista oman talon ulkopuolelta

Salonen yhdessä hallituksen muiden osaajien, Satu Oravan ja Ville Mansikkamäen kanssa muodostavat vahvan yhdistelmän kuljetusalan osaamista, rohkeaa innovaatiokykyä, data- ja teknologiaosaamista ja strategista pelisilmää.

Hyvässä yhteishengessä toteutunut hallituksen puheenjohtajan vaihdos ei vaikuta Rekka Groupin olemassa oleviin asiakkuuksiin tai palveluihin.

Katse tiiviisti tulevaisuudessa

Jussi Salonen katsoo Rekka Groupin tulevaisuuteen optimistisesti ja odottavasti. Hänellä on palava halu jatkaa kehitystyötä. Salosen mukaan turvallisuus on yksi tärkeimpiä asioita menestyvän kuljetusyhtiön arjessa. Turvallisuuden ja vastuullisen toiminnan eteen Rekkalla tullaan siis jatkossakin tekemään aktiivisesti töitä.

”Rekka Groupissa on tehty oikeita asioita edelläkävijän elkein. Uudistuminen ja kehitystyö on nyt siinä vaiheessa, että on mielekästä hypätä mukaan Rekkan matkaan”, kuvailee Salonen.Lue seuraavaksi