Uutiset

Kuljetuskalusto

Johtajanimitys Hiabilla

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab on nimittänyt Jan-Erik Lindforsin (KTM) uusien liiketoimintaratkaisujen johtajaksi ja Hiabin johtoryhmän jäseneksi 1. syyskuuta 2016 alkaen.

Jan-Erik Lindfors siirtyy Hiabiin HiQ Finlandista, missä hän on toiminut marraskuusta 2013 lähtien HiQ Finlandin liiketoiminnan strategia- ja kehittämisjohtajana painopistealueinaan digitaalistrategia ja digitalisaatiokehitys. Hänellä on laaja työkokemus tietotekniikan, televiestinnän ja kansainvälisen teollisuuden aloilta. Lindfors on työskennellyt useissa eri tehtävissä mukaan lukien strateginen suunnittelu, liiketoiminnan kehitys, myynti, markkinointi, tuotehallinta ja markkinaseuranta, sekä ohjelma- ja projektinhallinta ja ohjelmistojen kehittäminen.

”Digitalisaatio on avainasemassa Hiabin liiketoimintastrategiassa, jonka tavoitteena on saavuttaa älykkäiden kuormankäsittelyratkaisujen markkinajohtajuus. Olen iloinen saadessamme Jan-Erikin osaksi Hiab-tiimiämme ja johtamaan digitalisointia koskevia hankkeitamme sekä kehittämään uusia ratkaisuja, joiden avulla voimme hyödyntää täysipainoisesti kuormankäsittelyn koko potentiaalia. Hyödyntämällä digitaalisia mahdollisuuksia annamme asiakkaillemme työkalut, joilla he voivat hallita entistä monimutkaisemmaksi muuttuvaa kuormankäsittelyä aiempaa tehokkaammalla tavalla”, sanoo Hiabin johtaja Roland Sundén.

Lue seuraavaksi