Uutiset

Kuljetuskalusto

Ivecon myyntiin ja huoltoon muutoksia

Ivecon myynti- ja huoltoverkostossa tapahtuu muutoksia. Verkosto laajenee Joensuuhun ja Uudellamaalla tapahtuu muutoksia myynnissä.

Iveco Finland Oy ja JR Rekkahuolto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Iveco-huollon aloittamisesta Joensuussa. JR Rekkahuolto Oy aloittaa valtuutettuna Iveco-huoltopisteenä huhtikuun lopussa ja sopimuksen myötä Iveco-asiakkaiden palvelutarjonta paranee Joensuun talousalueella. Uusi Iveco-huoltopiste palvelee asiakkaita Joensuussa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Joensuun Rekkahuolto Oy on vuonna 2005 perustettu raskaan kaluston huoltoon, korjauksiin ja pesupalveluihin erikoistunut yritys. Vuonna 2013 sattuneen tulipalon myötä tilat tuhoutuivat käytännössä kokonaan ja toiminta keskeytyi vajaaksi vuodeksi. Toukokuussa 2014 toiminta aloitettiin uusissa tiloissa ja uusituilla työvälineillä.

Monipuoliset raskaan kaluston palvelut

Tänä päivänä yrityksen palveluihin kuuluvat huoltojen, korjausten ja pesupalveluiden lisäksi myös raskaan kaluston rengasmyynti, rengastyöt ja pinnoitukset. Lisäksi uutta on akselistojen ja pyörien suuntaukset nykyaikaisilla laitteilla.

Korjaamohallissa on kaksi 30 metriä pitkää läpiajettavaa huoltokaistaa, joista toisessa on 25 metrinen huoltomonttu ja siellä nosturi. Lisäksi hallissa on 20 metriä pitkä huoltokaista pilarinostureineen, jotka ovat siirrettävissä myös muualle korjaamon tiloihin. Korjaamon yhteydessä on myös 30 metriä pitkä raskaan kaluston pesulinja, josta on painepesulinjaston lisäksi harjapesukone.

Muutoksia Iveco myynnissä Uudellamaalla

Ivecon uusina Uudenmaan myyjinä toimivat jatkossa Pasi Lämsä sekä Mikael Häli ja molempien toimipaikka on Kerava. Keravan piste sijaitsee Vistema Oy:n (ent. Pehycon Oy) tiloissa, osoitteessa Alikeravantie 83.

Lue seuraavaksi