Uutiset

Kuljetuskalusto

Iveco-myynti ja uusi huoltopiste palvelevat Kuopion Sorsasalossa

Iveco Finland Oy:n Kuopion myyntipiste muutti tammikuussa Lukkosalmentielle Sorsasaloon. Samassa kiinteistössä toimii myös alueen nykyinen Iveco-huoltopiste Kuopion Rekkahuolto. Savo-Karjalan alueen Iveco-myyjä Martti Säkkinen ja Kuopion Rekkahuollon vetäjä Eero Kukkonen palvelevat Pohjois-Savon kasvavaa asiakaskuntaa joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Aikaisemmin kuljetusyrittäjänä toiminut Martti Säkkinen on myynyt Ivecoja jo vuodesta 2013 lähtien. Iveco Finland Oy:n palvelukseen hän siirtyi reilu vuosi sitten.

Tuttu sijainti ja joustava palvelu

Säkkinen kehuu uutta sijaintia ja huollon joustavaa palvelukykyä. ”Valtateiden 5 ja 9 varrella sijaitseva Sorsasalo on tunnettu alue raskaan kaluston toimijoille. Kuopion lentokenttä sijaitsee alueen läheisyydessä ja myös Siilinjärven kasvava teollisuus painottuu lähelle Sorsasaloa”, sanoo Martti Säkkinen liikenteellisessä solmukohdassa sijaitsevasta toimipisteen sijainnista. Lisäksi piha-alue on riittävän iso isoille yhdistelmille ja alueelle on helppo kulkea.

Kuopion Rekkahuolto saa Säkkiseltä kehuja. ”Asiakkaat ovat olleet uuteen huoltopisteeseen tyytyväisiä. Toiminta on joustavaa ja ammattitaitoista. Kalusto saadaan takaisin tuottavaan työhön nopeasti, ja tarvittaessa myös korjaamon työajoissa joustaen.”

Iveco-merkkihuoltona toimiva Top Truck -ketjuun kuuluva Kuopion Rekkahuolto on raskaan kuljetuskaluston monimerkkikorjaamo, joka toteuttaa vankalla ammattitaidolla ja nykyaikaisella korjaamokalustolla monipuoliset raskaan kaluston huollot ja korjaukset. Rekkahuolto on myös A-jarrulupakorjaamo, jossa erikoisosaamiseen kuuluvat ABS/EBS-korjaukset ja muutokset.

”Meillä hoituvat myös katsastukset ja palveluihimme kuuluvat myös rengasmyynti, rengastyöt ja renkaiden pinnoitukset sekä takalaitanostimien huollot, korjaukset ja asennukset”, kertovat Kuopion Rekkahuollon vetäjä Eero Kukkonen ja työnjohtaja Timo Turunen. Monipuolisesta ja kattavasta varaosavalikoimasta löytyvät yleisimmät osat heti hyllystä ja Saksassa sijaitsevasta Ivecon päävarastosta saadaan tilatut osat jopa seuraavalle päivälle.

Martti Säkkinen (kesk.) myy Ivecoja Savo-Karjalan alueella ja Eero Kukkonen (oik.) ja Timo Turunen (vas.) pitävät ne liikenteessä. Kuopion uuden Iveco-pisteen avajaisia vietetään kesäkuun kolmas päivä. Martti, Eero ja Timo lupaavat savolaisen lupsakasta menoa ja pientä purtavaa, koeajoja ja tarjouksia.

Mieluisa kumppani

Iveco-merkkihuolto on tuonut Kuopion Rekkahuollolle lisää töitä ja henkilökuntaa ollaan lisäämässä. Kahden varaosamyyjän ja neljän asentajan tiimiin ollaan palkkaamassa yksi uusi asentaja lisää.
”Me palvelemme asiakkaita tarpeen ja tilanteen mukaan joustaen”, kertoo Kukkonen. Henkilökunnan ammattitaitoa pidetään yllä säännöllisellä koulutuksella Top Truck -ketjun ja Iveco-maahantuonnin kautta.
”Raskaan kaluston alan määräykset ja säädökset ovat jatkuvassa muutoksessa, jolloin henkilökunnan osaamisesta täytyy pitää huolta”, sanoo Eero Kukkonen. Iveco Finland on Kukkoselle mieluisa kumppani. ”Ollaan kuin yhtä isoa perhettä”, kehuu Kukkonen helposti lähestyttävää Iveco-maahantuonnin henkilökuntaa.

Martti Säkkisen myyntialueella on tehty tänä vuonna hyvin kauppaa varsinkin Iveco Daily kokoluokan autoista ja myös uusi raskas S- ja X-WAY-mallisto on kiinnostanut.
”Ivecon tulevaisuus näyttää hyvältä. Laajasta mallivalikoimasta löytyy ratkaisu moneen käyttöön ja huoltotoiminnot ovat nyt mallillaan”, päättää Säkkinen.


Lue seuraavaksi