Uutiset

Kuljetuskalusto

Iveco esittelee Stralis X-Wayn

IVECO valmistautuu tuomaan markkinoille Stralis X-WAY:n, kuorma-auton joka nostaa rimaa kevyissä maastoajotehtävissä segmenttinsä korkeimmalla hyötykuormalla, ja jossa yhdistyvät IVECO:n parhaat polttoainetehokkuus- ja turvallisuusteknologiat sekä tuotemerkin kestävin alustasuunnittelu.

X-WAY Crane

Pierre Lahutte, IVECO:n Tuotemerkkijohtaja, sanoi: “Stralis X-WAY avaa uusia uria tehtävissä, joissa on hyvin tarkat vaatimukset. Maantieajoon ja kevyeen maastoliikkuvuuteen suunniteltu uusi X-WAY yhdistää legendaarisen Trakker-alustan lujuuden New Stralis -kuorma-auton polttoaineensäästö- ja turvallisuusominaisuuksiin. Se tarjoaa kaikki edistyneimpien pitkänmatkan tiekuljetuskuorma-autojemme kuten uusimman XP:n suorituskyky- ja mukavuushyödyt yhdistettynä kovimman maastoajoneuvomme kestävyyteen. X-WAY:n avulla asiakkaamme voivat kulkea helposti ja luottavaisesti sen ’viimeisen kilometrin’ työmaiden epätasaisissa ja joskus vaikeissa olosuhteissa toimituksia tehdessään. Hyvä tuottavuus ja turvallisuus sekä erinomaiset elinkaarikustannukset kevyissä maastoajosovelluksissa: näitä asiakkaamme voivat odottaa uudelta kuorma-autoltamme.”

X-WAY Hooklifter

Stralis X-WAY rikkoo rajoja poikkeuksellisen pienellä omamassallaan, joka yhdistettynä tukevaan alustaan antaa sille markkinoiden parhaan hyötykuormakapasiteetin luokassaan. Sen 8×4-alustaisen Super Loader (SL) -version omamassa on vain 9 tonnia.

Suuri valikoima tehokkaita moottoreita kolmella eri tilavuudella (9, 11 ja 13 litraa) varmistaa, että joka tehtävään löytyy ratkaisu – kaikki tarjoten erinomaista polttoainetaloutta sekä tehokasta suorituskykyä. Hi-SCR -moottoriteknologia ilman EGR-järjestelmää tai pakkoregenerointia vähentää päästöjä dramaattisesti ja parantaa polttoainetehokkuutta pienentäen samalla huoltokustannuksia. Se soveltuu erityisen hyvin ammatillisiin ja rakennuslogistisiin tehtäviin, jotka suoritetaan usein kaupunkiympäristöissä joissa EGR-järjestelmiä on rajoitettu suurempien nokipäästöjen takia. EGR-järjestelmän puuttuminen tuo myös hyötyä hyötykuorman suhteen, sillä se alentaa ajoneuvon omapainoa.

X-WAY Mixer

Maantiekäytössä Stralis X-WAY:n edistyneet teknologiat, pitkät huoltovälit ja kestävyys tuottavat huomattavia säästöjä huolto- ja korjauskustannuksissa. Levyjarrut vähentävät kustannuksia entisestään pienemmän kulumisen ansiosta. Tämä yhdistettynä poikkeuksellisen hyvään polttoainetalouteen tarkoittaa erinomaisia Kokonaiskustannuksia. 

Polttoaineen kulutusta vähentävät teknologiatsisältävät sellaisia teknisen kehityksen huippujärjestelmiä kuten HI-CRUISE ja SMART -apulaitteet, jotka ovat saavuttaneet 11,2% polttoainekulutuksen pienentymisen, jonka on todennut XP-kuorma-auton tiekäytössä TÜV SÜD, yksi maailman johtavista teknisistä palveluorganisaatioista.

Stralis X-WAY:n modulaarinen ja tehtäväorientoitunut suunnittelu tarjoaa äärimmäistä joustavuutta monen eri sovelluksen tarkkoihin vaatimuksiin mukautumisessa. Se tarjoaa valikoiman puoliperävaunuveturi- ja kuorma-auto alusta versioita; eri akseleita, jousituksia, varusteluvaihtoehtoja, moottoreita ja voimansiirtojärjestelmiä; hydrostaattisen Hi-Traction -voimansiirron; laajan valikoiman moottorien ja vaihdelaatikoiden PTO voimanulosotto -järjestelmiä; sekä tyyppihyväksynnät maantie- ja maastoajoon. Laaja valikoima, rakenteellinen lujuus sekä pieni omamassa yhdistyvät ajoneuvoksi joka voidaan konfiguroida moneen eri tehtävään sopivaksi.

X-WAY Tipper

Stralis X-WAY tarjoaa eri hyttivaihtoehtoja: AD (Active Day) lyhyt ohjaamo matalalla katolla, AT (Active Time) makuuohjaamo matalalla tai keskikorkealla katolla, ja suurimpaan mukavuuteenAS (Active Space) makuuohjaamo, joka suunniteltiin kuljettajan ympärille New Stralis XP:n pitkänmatkan kuljetuksiin. Kuljettajien olot ovat aivan yhtä mukavat ja turvalliset niin tehtäviensä pidemmillä tieosuuksilla kuin lyhyemmillä maasto-osuuksillakin kuormia työmaalta noudettaessa tai sinne toimitettaessa.

Ajoneuvoa valmistaa IVECO:n Madridin tehdas, joka on ensimmäinen CNH Industrial Groupin tuotantolaitos joka on saavuttanut Kultaisen tasonWorld Class Manufacturing (WCM) -ohjelmassa. Kyseessä on yksi korkeimmista tuotantolaitosten ja -prosessien integroidun hallinnan standardeista.

Stralis X-WAY on saatavilla IVECO-myyjiltä kautta Euroopan syyskuusta 2017 alkaen. Kansainvälinen julkinen lanseeraus tapahtuu 14. Solutrans-näyttelyssä, joka keskittyy kaupunki- ja tiekuljetusratkaisuihin, 21. – 25. marraskuuta Lyonin Eurexpossa. Stralis X-WAY kilpailee arvokkaasta“International Truck of the Year 2018” -palkinnosta.

Lue seuraavaksi