Uutiset

Kuljetuskalusto

Ideachip Machine Mäntyharjulle

Jatkossa Ideachip Machine toimii Mäntyharjulla osoitteessa Vihantasalmentie 421. Uuden hallin rakentamisessa on huomioitu raskaan kaluston korjaustarpeet ja tilat ovatkin huomattavasti aikaisempaa toimivammat. Myös sijainti on liiketoiminnan kannalta hyvä.

”Olemme nyt muuttohommissa puolessa välissä, kun tavarat on siirretty tänne uuteen toimipaikkaamme”, aloittaa Jukka Humalainen viitaten siihen, että tarkoitus on järjestellä tilat huolellisesti työtehtäviin soveltuvaksi. ”Mäntyharjua sijainniksi puolsi myös kunnan myötämielisyys meitä kohtaan ja sopivasti rakenteilla ollut halli, jonka ratkaisuihin pääsimme jo rakennusvaiheessa vaikuttamaan.”

Pelkkä sopiva tila ei muuttoa ratkaissut, vaan sitä puolsivat useat seikat. ”Paikkakunnalla on alalle perinteet, joten alan ihmiset tuntevat paikan. Varsin suurelle joukolle asiakkaitamme tämä sopii reitin varrelle, tokikaan kaikille se ei näin ole eikä ole mahdollistakaan yhden toimipaikan käytännöllä. Toki merkityksensä oli silläkin, että velipoika (Teppo Humalainen) asuu paikkakunnalla”, jatkaa Jukka.

Uudet tilat ovat merkittävä parannus töiden järjestelylle. ”Nyt meillä on kaksi läpiajettavaa linjaa, joihin molempiin sopii täyspitkä yhdistelmä sisälle. Lisäksi meillä on täällä pesuhalli ja katettua ulkotilaa, jonne saamme vaihtokaluston sateilta suojaan”, Jukka esittelee. JK

Lue seuraavaksi