Uutiset

Kuljetuskalusto

HMF 2310S-RCS -nosturilla Molok-syväsäiliöt tyhjiksi

Nurmijärveläisen Pro Lift Oy:n maahantuomat HMF-nosturit ovat tunnettuja laadukkuutensa, tehokkuutensa sekä turvallisuutensa ansiosta. HMF on kasvattanut markkinaosuuttaan maassamme ja eräänä syynä tähän on malliston monipuolisuus sekä tekninen kehitystaso. HMF onkin tuonut alalle useita edelläkävijätuotteita, joista jälleen yhtenä esimerkkinä toimii syväsäiliöiden tyhjennykseen erinomaisesti soveltuva HMF 2310S-RCS -kuormausnosturi.

Tanskassa Molok-luokan säiliöt ovat erittäin yleisiä ja niiden tyhjennys on usein ahtauden vuoksi hieman haasteellista. HMF lähtikin kehittämään uutuusnosturia nimenomaan tähän tehtävään ja matalapuomisen HMF 2310S-RCS-nosturin yhdeksän tai 11 metrin ulottuvuus helpottaa tyhjennyksien tehokasta ja turvallista suorittamista myös silloin kun autolla ei päästä aivan säiliöiden viereen.

Kompakti rakenne

HMF 2310S-RCS -nosturissa on huomioitu kaupunkiolosuhteiden vaatimukset ja nosturi kulkee mukana ohjaamon ja jätepakkarin välissä. Nosturissa käytetään matalaa puomistorakennetta, jonka avulla puomisto taittuu siististi ja nopeasti pakkarin päälle kuljetusten ajaksi. Käytössä on myös helppokäyttöinen asetteluavustin, jota käyttämällä puomiston asettelu pakkarin päälle sujuu vaivattomasti. Uutuusnosturi kuuluu 23 tm:n luokkaan ja sen maksiminostokyky on 6600 kiloa ja 11 metrissäkin vielä 1800 kiloa, mikä riittää hyvin syväsäiliötehtäviin.

Turvallisuutta tekniikan kautta

HMF 2310S-RCS-nosturissa käytetään luonnollisesti HMF:n pitkälle kehitettyjä ohjaus- ja turvallisuustekniikkaa, kuten radio-ohjausta sekä ajoneuvon vakautta tarkkailevaa EVS-järjestelmää. Järjestelmät ovat HMF:n tyyliin loogisia sekä helppokäyttöisiä ja niiden tehokas ja turvallinen käyttö onnistuu peruskuljettajalta myös ilman nosturinkuljettajan koulutusta. HMF:n nosturit ovat tunnetusti suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, joten kovatkaan pakkaset tai sohjon pakkautuminen eivät näiden koneiden työskentelyä häiritse.

Pro Lift takaa jälkimarkkinoinnin laadun

Pro Lift Oy:n Vesa Hiekkanen kertoo, että uutuusnosturi on nyt saatavilla ja hän odottaa erikoisnosturin ottavan asemansa markkinoiltamme nopeaankin tahtiin. ”Tämän tyyppiselle Molok-nosturille on varmasti kysyntää ja kun nosturi on vielä hyvin maltillisesti hinnoiteltu, on moni jätehuollon ammattilainen varmasti kiinnostunut tuotteesta. Samalla saa käyttönsä Pro Liftin kattavan jälkimarkkinointikokonaisuuden, johon sisältyvät huollot, vaadittavat tarkastukset ja katsastukset sekä takuu- ja varaosapalvelut”, korostaa Hiekkanen.

Pro Lift onkin varautunut oman myyntinsä kehitykseen sekä pääkaupunkiseudun nosturiasennuskapasiteetin muutoksiin palkkaamalla lisää ammattitaitoista henkilökuntaa. ”Vuosi 2016 näyttää Pro Liftille hyvin lupaavalta ja koneistomme on viilattu hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi. HMF-nosturit, Tajfun-puutavaranosturit, AJK-vaihtolavalaitteet sekä muu tuoteperheemme tukevat toisiaan onnistuneesti ja nyt mukaan tullut AGA-kaasumyynti  täydentää toimintakonseptiamme mainiosti”, päättää Hiekkanen.

Lue seuraavaksi