Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabin uudet Loglift 140Z- ja 150Z -puutavaranosturit

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab esittelee uudet Loglift 140Z ja 150Z -puutavaranosturit Saksassa pidettävien KWF-messujen yhteydessä. Uudet mallit on suunniteltu erityisesti turvallisuutta, suorituskykyä ja käyttömukavuutta silmällä pitäen. Kestävissä puutavaranostureissa on myös matalat käyttökustannukset. Uuden nosturisarjan nostokapasiteetti on 14–15 tonnimetriä.

”Uusiin puutavaranostureihin on lisätty monia uusia toimintoja, jotta ne toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla epätasaisessa ja hankalassa maastossa. Hydraulisen esiohjauksen (Hydraulic Pilot Control, HPC) ansiosta nostureita on helppo ohjata, ja se mahdollistaa tarkat ja sujuvat nosturiliikkeet sekä perinteisellä ohjauslaitteella että joystickillä. Nosturissa on myös uudistettu istuin, mikä parantaa nosturin kuljettajan turvallisuutta, ergonomiaa ja näkyvyyttä”, kertoo Logliftin Senior Manager, Portfolio Management Toni Ahvenlampi.

Uusissa malleissa on SafetyPlusTM-järjestelmä ja erillinen näyttö, josta voi seurata nosturin suorituskykytietoja ja huoltoa koskevia ilmoituksia koneen käytön aikana. HPL-riipuke suojaa letkuja iskuilta ja pistoilta. Riipukkeen ansiosta letkuja voi myös tarvittaessa vaihtaa nopeasti. Nosturit on maalattu edistyksellisen ja ympäristöystävällisen nDuranceTM -maalausprosessin mukaisesti, joten niissä on erinomainen korroosionkestävyys.

”Loglift 140Z ja 150Z -malleille myönnetään kolmen vuoden takuu sekä laajan huolto- ja varaosaverkostomme tuki. Kyseisillä uusilla malleilla haluamme juhlistaa asiakkaidemme kanssa Loglift-tuotesarjan 50-vuotista taivalta”, sanoo Hiabin puutavaranostureista vastaava johtaja Jon Lopez.

www.hiab.com

Lue seuraavaksi