Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabilta uusia ympäripyöriviä nosturimalleja

Cargoteciin kuuluva Hiab tuo ympäripyörivyyden 30-40 tonnimetrin nostureihinsa. Aikaisemmin rajoittamaton kääntöliike on ollut saatavilla vain suurimpiin yli 50 tonnimetrin HIAB-nostureihin.

HIAB X-HIPRO 358

”Ympäripyörivyys tarjoaa käyttäjälle parhaan mahdollisen kuormankäsittelyn, sillä turhat peruuttavat kääntöliikeet voidaan välttää. Se tekee nosturin käytöstä myös turvallisempaa erityisesti hankalissa nostotapahtumissa. Nosturia ei myöskään tarvitse enää pysäyttää riskialttiisiin asentoihin. Ominaisuudesta on ollut kysyntää asiakkaidemme keskuudessa. Nyt voimme vastata tähän tarpeeseen laajentamalla tarjontaamme myös raskaan kuormausnosturisarjamme kevyempiin malleihin,” sanoo Hiabin raskaan sarjan nosturivalikoiman johtaja Marcel Boxem.

Ympäripyörivyys tekee rakennus- ja kuljetusteollisuuden nostotehtävien suorittamisesta nopeampaa, älykkäämpää ja turvallisempaa. Ympäripyörivyys lisää tuottavuutta, sillä nosturinkuljettaja voi liikuttaa nosturia rajattomasti kaikkiin suuntiin. Oikeat puomi- ja jibivalinnat mahdollistavat juuri oikeat nostotoiminnot ilman käyttökatkoja.

Ympäripyörivyys tekee nostamisesta helpompaa ja turvallisempaa, sillä nosturinkuljettaja voi valita parhaan nostoreitin ilman turhia ja mahdollisesti myös vaarallisia pysäytyksiä ja peruutuksia. Ympäripyörivät HIAB-nosturit on suunniteltu tarjoamaan erittäin tarkan ohjaustuntuman pitkäpuomisiin malleihin suurella ulottumalla, tai enemmän nostovoimaa lyhytpuomisiin malleihin.

Ympäripyörivyys on saatavilla seuraaviin malleihin: HIAB X-HiPro 358 (suunniteltu erityisesti pitkän puomin käyttökohteisiin jibillä tai ilman), HIAB X-CLX 398 (suunniteltu erityisesti lyhyestä keskipitkän puomin käyttökohteisiin kehittyville markkinoille), HIAB X-HiPro 408 (suunniteltu erityisesti pitkän puomin käyttökohteisiin jibillä tai ilman maksimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi) ja HIAB X-HiPro 418 (suunniteltu erityisesti lyhyestä keskipitkän puomin käyttökohteisiin ja kypsemmille markkinoille, joissa sähköiset turvaominaisuudet ja optimaalinen suorituskyky ovat kysyttyjä.

 www.hiab.com

 www.cargotec.com

HIAB X-HIPRO 408

Lue seuraavaksi