Uutiset

Kuljetuskalusto

HIAB X-HiPro 858 astuu isojen nostureiden valikoimaan

HIAB tuo markkinoille uuden X-HiPro 858-nosturin, joka on uusin lisäys HIAB:n isojen nostureiden valikoimaan. Uuden nosturin kerrotaan tarjoavan asiakkaille erittäin tuottavan ja luotettavan ratkaisun raskaiden kuormien käsittelyyn. 

HIAB X-HiPro 858:n nostokapasiteetti on 80 tonnimetriä ja ulottuvuus vaakasuunnassa 34,5 metriä. Pystysuunnassa ulottuvuutta on 38 metriä. Malli 858 on monipuolinen valinta, joka sopii käytettäväksi moniin eri tarkoituksiin.  Se on suunniteltu kuljettajan mukavuutta silmällä pitäen: sen hallintalaitteet ovat helppokäyttöisiä, minkä ansiosta kuormien käsittely sujuu pehmeästi ja tarkasti. HIAB X-HiPro:ssa on myös näytöllä varustettu kauko-ohjain sekä ulkoinen nosturin jalustaan asennettu lisänäyttö. Näytöstä kuljettaja voi tarkastella nosturin kapasiteettitietoja, jotka muuttuvat jibin eri kulmissa ajoneuvon vakauden mukaan.

”HIAB X-HiPro on selkeästi tehokkain meillä koskaan käytössä ollut nosturi. Sen suorituskyky on ennen kokematon ja sen kanssa toimiminen erittäin joustavaa. Nosturin toiminta korkealle nostettaessa on huomiota herättävän pehmeää ja jibin nivelet toimivat hienosti myös ääriasennoissa. Ensimmäinen asia, joka nosturista jää mieleen, on sen jibin tarkka ja sujuva toiminta”, kertoo Espanjan Gironassa toimivan Transgruas J. Salavedra -yhtiön Josep Salavedra Ciurana, jonka mukaan HIAB X-HiPro on liiketaloudellisesta näkökulmasta katsottuna varma valinta.

”Hiabin strategiana on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima raskaaseen lastinkäsittelyyn sopivia nosturiratkaisuja. Uusi HIAB X-HiPro 858 sekä hiljattain esitelty 90 tonnimetrin X-HiPro 1058 määrittävät kokonaan uuden laatutason nosturimarkkinoilla. Olemme erittäin tyytyväisiä asiakkailtamme saamaamme palautteeseen”, kertoo Sergio Peiró raskaiden nostureiden tuotepäällikkö. 

Lue seuraavaksi