Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiab toimittaa 200 nosturia Ranskaan

Hiab XS

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab on saanut tilauksen 200 kuormausnosturin toimittamisesta Chausson Matériauxille, joka on yksi Ranskan suurimmista riippumattomista rakennusmateriaalintoimittajista.

Hiab toimittaa viittä eri keskiraskaan kapasiteettiluokan XS-nosturimallia. Kaikki mallit on varustettu HiPro-ohjausjärjestelmällä ja CombiDrive-kauko-ohjaimella. HiPro-ohjausjärjestelmä mahdollistaa jopa seitsemän nosturitoiminnon yhtäaikaisen ajon, mikä tarkoittaa nopeaa ja turvallista kuorman purkua.

Nosturit toimitetaan vuoden 2014 ja alkuvuoden 2015 aikana. Tilauksen ansiosta Chausson Matériaux pystyy varustamaan 80 äskettäin hankkimaansa jälleenmyyntipistettä Hiab-kalustolla sekä päivittämään 320 jälleenmyyjää kattavan verkostonsa olemassa olevaa Hiab-kantaa. Chausson Matériauxilla on tällä hetkellä käytössään 400 Hiab-nosturia, joiden määrä nousee tämän tilauksen myötä 550:een.

”Yrityksemme toimittaa laadukkaita rakennustuotteita asiakkaillemme JOT-periaatteen mukaisesti. Päämäärämme saavuttamiseksi tarvitsemme myös luotettavan ja korkealaatuisen nosturin, jota mutkaton ja nopea huoltopalvelu tukee”, toteaa Chausson Matériauxin toimitusjohtaja Pierre-Georges Chausson.

Hiabin jälleenmyyjä Toulousessa on Carrosserie Serignac, joka on tehnyt yhteistyötä Chausson Matériauxin kanssa jo 60 vuoden ajan. Carrosserie Serignac on kehittänyt Chausson Matériauxille oman mittatilausratkaisun, jossa ajoneuvot varustetaan vahvistetulla apurungolla ja kevyellä päällirakenteella. Näin hyötykuormaa saadaan nostettua jopa 250 kilolla, minkä ansiosta jakelutoiminta tehostuu.

”Chausson Matériauxilla on erittäin tarkat vaatimukset kalustolleen, joten olemme suunnitelleet erikoisratkaisuja ainoastaan heitä varten”, kertoo Carrosserie Serignacin toimitusjohtaja Thibaut Serignac ja jatkaa: ”Pitkä liikekumppanuutemme tarkoittaa, että tunnemme heidän tarpeensa perinpohjaisesti. Pystymme tarjoamaan heille myös saumattomat tukipalvelut.”

Combidrive-kauko-ohjauksen ansiosta kuljettaja pystyy olemaan kuorman lähellä ja purkamaan sen tarkasti. Koska kuormia on jatkuvasti nostettava aina 15 metrin korkeuteen saakka ja koska usein tarvitaan myös pitkää ulottuvuutta, Combidrive mahdollistaa kuljettajalle entistä paremman kontrollin. Järjestelmän toiminnassa ei ole viiveitä, minkä ansiosta nosturi toimii saumattomasti käyttäjän kanssa. Pehmeiden liikkeiden ansiosta kuorman käsittely onnistuu varmasti ja turvallisesti.

Ranskassa Hiabilla on 20 jälleenmyyjän ja 70 huoltokeskuksen verkosto, minkä ansiosta koulutetut asentajat pystyvät suorittamaan määräaikaishuollot ja korjaukset paikan päällä. Tämä on ehdoton vaatimus Chausson Matériauxille, jotta heidän oma kansallinen jälleenmyyjäverkostonsa pystyy tarjoamaan tehokasta palvelua asiakkailleen. Nostureiden seisokkiajat saadaan minimoitua luotettavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

”Olemme hyvin ylpeitä asemastamme Chausson Matériauxin ensisijaisena toimittajana. Heidän yrityksensä kasvaa jatkuvasti ja he ovat yksi Ranskan rakennusteollisuuden tärkeimmistä toimijoista. Tavoitteemme on tarjota Chausson Matériauxille täysi tuki heidän kalustonsa hallinnassa sekä varmistaa heidän toimituksiensa päivittäinen sujuvuus”, päättää Hiabin Länsi-Euroopan markkina-alueen johtaja Thierry Aubry.

Lue seuraavaksi