Uutiset

Kuljetuskalusto

Harteikkaampi SISU Hauler Vuorsola Oy:lle

Sisun tuorein osoitus asiakaslähtöisestä ajoneuvosuunnittelusta on Vuorsola Oy:n Mikko Vuorsolan kanssa yhteistyössä kehitetty erikoisraskaslavetinveturi. Uuden Sisu Polar Haulerin tekniset massat ovat omassa luokassaan – yhdistelmämassa 300 tonnia ja vetoauton kokonaispaino 72 tonnia.
 
Auton teknisiin uutuuksiin lukeutuvat mm. nostettavan toisen etuakselin akselipainon säädin, vahvistetut veto- ja työntöpisteet auton edessä ja takana, sekä lisäjäähdytys moottorille ja nestekytkimelle. Lisäjäähdytystä tarvitaan erittäin suurilla yhdistelmämassoilla operoitaessa, kun ajonopeudet ovat hitaita. Hydrauliikka ja sähkövarustelussa on otettu huomioon erikoislavettien asettamat vaatimukset. Sisu Hauler on varustettu säätötilavuushydrauliikalla, mitä hyödynnetään erikoiskuljetuslavettien jousituksen ja ohjauksen lisäksi myös auton lisävesipumpun ja hydraulisen tuulettimen käytössä.
 
Uusi Hauler täydentää Sisun tehdasvalmiiden raskaiden vetureiden tuotteiston vastaamaan myös kaikkein raskaimpien ja vaativimpien erikoiskuljetuksien tarpeita. ”Tämä on ensimmäinen meille toimitettu auto, mihin voi suoraan pakata kuormansidontatarpeet kyytiin ja lähteä töihin. Olen myös erittäin tyytyväinen tuotteen huippuluokkaiseen viimeistelyyn”, toteaa Mikko Vuorsola tyytyväisenä.

Lue seuraavaksi