Uutiset

Kuljetuskalusto

Hankook Tire ryhtyy KHL:n viralliseksi kumppaniksi

Premium-rengasvalmistaja Hankook allekirjoitti perjantaina Ufassa, Venäjällä, sponsorointisopimuksen jääkiekkoliiga KHL:n kanssa. Tämä yhteistyö auttaa yritystä vahvistamaan asemaansa merkittävästi Venäjällä sekä Pohjois- ja Itä-Euroopassa.     

Inho Choi, Keski-Euroopan pohjoisosasta ja IVY-alueesta vastaava varatoimitusjohtaja
Dimitri Tshernysenko, KHL:n puheenjohtaja

Premium-rengasvalmistaja Hankook tulee olemaan jääkiekkoliiga KHL:n kumppani seuraavat kolme vuotta. Osapuolet allekirjoittivat yhteistyösopimuksen virallisesti tänään Ufassa, Venäjän federaatiossa KHL:n siellä järjestämän julkisen tilaisuuden aikana. Kolmivuotinen sopimus astuu voimaan tammikuusta 2017 alkaen ja sisältää joukon markkinointioikeuksia mukaan lukien valotaulu- ja TV-mainonnan.

Sopimus koskee aluksi kolmea kilpailukautta varaten mahdollisuuden sopimuksen pidentämiseen. Tämä suuren mittakaavan kumppanuus mahdollistaa Hankookille asiakasyhteyksien vahvistamisen ja kuluttajien huomion tavoittamisen kaikkialla maailmassa, erityisesti Venäjän federaatiossa ja niissä seitsemässä muussa maassa, joissa on KHL:ään osallistuvia seuroja (Kazakstan, Kiinan kansantasavalta, Kroatia, Latvia, Slovakia, Suomi ja Valko-Venäjä).

Sopimus yhdistää Hankookin ja KHL:n yhteiset arvot. Molemmat osapuolet pyrkivät kehittymään edelleen: KHL – hyödyttääkseen urheilun ja jääkiekon ystäviä ja Hankook – tyydyttääkseen autoilijoiden tarpeita kaikkialla maailmassa.

”Hankook on dynaaminen brändi ja siksi olemme hyvin innokkaita tukemaan urheilua. Hankookille ovat sekä laajempi yleisö että premium-tuotteitamme vastaava yrityskuva brändiarvon kehittämisen kannalta tärkeitä ja Venäjän jääkiekkourheilun ystävät ovat tässä hyödyllinen kohdeyleisö”, toteaa Kim Jong Woo, Hankook Tire Russian toimitusjohtaja.

”Sopimuksen solmiminen Hankookin kanssa on tärkeä askel KHL:n kumppanuusohjelman kehitttämisessä. Liigamme pyrkii lisäämään houkuttelevuuttaan maailman suurimpien brändien joukossa, ja pidämme Hankook-kumppanuutemme käynnistämistä erittäin lupaavana. Toivotamme Hankookin tervetulleeksi kumppaneidemme joukkoon ja olemme varmoja, että yhteistyömme tulee osoittautumaan molemminpuolisesti hyödylliseksi edistämällä jääkiekkoa ja tarjoamalla uusia yleisöjä eri puolilla maailmaa”, tähdensi Sergei Dobrokhvalov, KHL:n markkinoinnista ja viestinnästä vastaava varatoimitusjohtaja.

Hankook on jo entuudestaan monien kansainvälisten urheilu- ja autourheilukilpailuiden sekä urheiluseurojen virallinen/premium-tasoinen yhteistyökumppani ja sponsori. Viime vuonna yrityksestä tuli Real Madridin virallinen kumppani. Hankookin sponsoroimia sopimuskumppaneita ovat muun muassa UEFAn Eurooppa-liiga, BVB Borussia Dortmund (Saksan 1. Bundesliigan jalkapalloseura), Northampton Rugby Football Club (rugbyn Englannin valioliiga), Lyon Olympique Universitaire Équipe Pro (Ranskan rugbyliiga), DTM (Deutsche Tourenwagen Masters, Audi-, BMW- ja Mercedes-Benz-autojen premium kilpa-ajosarja) sekä FIAn Euroopan Formula 3 mestaruussarja.

Lue seuraavaksi