Uutiset

Kuljetuskalusto

Hankook ja Schmitz Cargobull tiivistävät yhteistyötä

Rengasvalmistaja Hankook ja perävaunuvalmistaja Schmitz Cargobull AG laajentavat yhteistyötään. Pitkän aikavälin toimitussopimusten jatkamisen lisäksi yritykset ovat tehneet sopimuksen tulevasta strategisesta yhteistyöstä kansainvälisellä tasolla.

Hankook toimittaa Schmitzille myös tulevaisuudessa Euroopan olosuhteisiin mukautetut, ympäristöystävälliset ja taloudelliset perävaunujen renkaat, mukaan lukien Hankookin sarjat e-cube/e-cube MAX ja SmartWork. Yhtiöt allekirjoittivat ja vahvistivat äskettäin yksityiskohtaisen sopimuksen pitkän aikavälin jatkoyhteistyöstään.

“Kuorma-autonrenkaidemme käyttö perävaunuvalmistajien alkuperäisvarusteina sekä yhteistyömme laajentaminen Schmitz Cargobull AG:n kanssa merkitsee tuotteidemme korkean laadun ja innovaatiovoiman tunnustamista. Se tulee vahvistamaan yleiseurooppalaisia toimintojamme tällä segmentillä,” kertoo Ho-Youl Pae, Hankook Tiren Euroopan liiketoimintayksikön toimitusjohtaja. “Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tehostaa yhteistyötämme ja samalla olemme ylpeitä siitä, että renkaamme ja palvelumme vastaavat markkinajohtajan vaatimuksia suorituskyvyn, tehokkuuden ja kestävyyden suhteen,” lisää Dietmar Olbrich, saksankielisten markkinoiden markkinoinnista ja myynnistä vastaava varatoimitusjohtaja.

“Strategisen kumppanuuden laajentaminen Hankookin kanssa on meille täysin johdonmukainen askel, koska Hankookin strategia täydentää tehokkaasti SCB:n strategiaa,” sanoo Bernhard Schmitz, Cargobull AG:n vanhempi osakas ja toimitusjohtaja.

“Olemme sitä mieltä, että pitkäaikainen yhteistyö Hankookin kanssa tulee tukemaan premium-tuotteitamme siten, että voimme toimittaa optimaalisia kuljetusratkaisuja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa,” lisää Alain Versace, yrityksen rengastoiminnan kehittämispäällikkö.

Lue seuraavaksi