Uutiset

Kuljetuskalusto

Håkan Jönssonista IVECO North Europe & Balticsin uusi johtaja

Håkan Jönsson on nimitetty IVECO North Europe & Balticsin uudeksi liiketoimintajohtajaksi.


Nimityksen myötä Håkan Jönsson tulee vastaamaan IVECOn paketti- ja kuorma-autotoiminnoista Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä linja-autotoiminnoista Pohjoismaissa.

– Odotan todella kovasti, että pääsen aloittamaan työt IVECOlla. Tuotteet ovat parhaita mahdollisia, ja tekninen kehitys sekä kestävät kuljetukset ovat etulinjassa. Erityisen kiinnostavia ovat maakaasulla toimivat pakettiautot, kuorma-autot ja bussit, sanoo 43-vuotias, Malmössä asuva Håkan Jönsson.

– Toinen jännittävä tuote on IVECO Daily -pakettiauto, joka on nimitetty Vuoden 2018 kansainväliseksi pakettiautoksi, sanoo Håkan, jolla on vahva kokemus kuljetusalalta.

Håkan on työskennellyt Daimler Bus -ryhmälle vuodesta 2007, vastaten aluksi muun muassa Ruotsin markkinoista, ja vuodesta 2015 hän on työskennellyt Daimler-yhtiölle Saksan Ulmissa, toimien markkinointijohtajana 28 Euroopan ja Keski-Aasian maan edustajalle.

Håkan astuu uuteen liiketoimintajohtajan virkaansa 1. elokuuta 2018 ja tulee sijoittumaan Kööpenhaminan Albertslundiin, jossa sijaitsee IVECOn pääkonttori kahdeksasta maasta koostuvalle Pohjoismaiden ja Baltian markkina-alueelle.

Lue seuraavaksi