Uutiset

Kuljetuskalusto

Goodyearilta KMAX- ja FUELMAX-renkaat

uudet Goodyear renkaat

Goodyear on esitellyt kaksi uutta kuorma-autonrengasmallistoa, jotka auttavat alentamaan käyttökustannuksia paremman kestävyyden ja pienemmän vierintävastuksen ansiosta.

Goodyear KMAX -mallisto on kehitetty nimensä mukaisesti ajokestävyydeltään paremmaksi tinkimättä kuitenkaan muista tärkeistä ominaisuuksista kuten polttoainetaloudesta ja vetopidosta. FUELMAX -mallisto puolestaan on kehitetty kuljetusyrityksille, jotka haluavat renkailta parasta mahdollista polttoainetaloutta ja hyvää ajokestävyyttä.

”Uskomme KMAX- ja FUELMAX-mallistojen tekevän uusien renkaiden valitsemisesta entistä helpompaa ”, uskoo Goodyear Dunlop Tires Europen EMEA-alueen kuorma-autorenkaiden markkinointijohtaja Boris Stevanovic. ”Uudet renkaat tarjoavat selkeitä säästöjä, mikä auttaa yrityksiä menestymään.“

Nämä uudet renkaat korvaavat menestyneitä Goodyearin kauko- ja lähiliikenteen mallistoja, joihin kuuluivat muun muassa Regional RHS II-, RHD II+- ja RHT II -renkaat sekä säästäväiset Marathon LHS II+-, LHD II+- ja LHT II -renkaat, joita voi käyttää sekä kauko- että lähiliikenteen sovelluksissa.

35 prosenttia parempi kestävyys

KMAX on maantiekäyttöön kehitetty mallisto, jonka kestävyys ja ympärivuotinen suorituskyky on parempi kuin aiemmissa Goodyear-renkaissa. Mallistoon kuuluvat KMAX S -eturengas, KMAX D -vetorengas ja KMAX T -perävaunurengas. Goodyear RHS II- ja RHD II+ -renkaisiin verrattuna KMAX-renkaat voivat kestää ajossa jopa 35 prosenttia pitempään ja ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön, koska vetorenkaiden vetopito on parempi ja ne täyttävät talvirenkaiden vaatimukset. 

10 prosenttia pienempi vierintävastus

FUELMAX on polttoainetehokas mallisto, jonka vierintävastus on Goodyearin maantieajoon tarkoitetuista renkaista paras ja sen kokonaissuorituskyky on tasapainoinen. Mallistoon kuuluvat FUELMAX S -eturengas, FUELMAX D -vetorengas ja FUELMAX T -perävaunurengas. Niiden vierintävastus on 10 prosenttia pienempi, joten ne säästävät polttoaineeseen kuluvaa rahaa ja vähentävät CO2-päästöjä. Lisäksi niiden ajokestävyys on jopa 15 prosenttia parempi ja paremman vetopidon ansiosta ne tarjoavat enemmän käyttömahdollisuuksia.

Lue seuraavaksi