Uutiset

Kuljetuskalusto

Goodyear tarjoaa tarkempaa rengashuoltoa

Goodyear tuo markkinoille tablettisovelluksen, joka lisää eurooppalaisille asiakkaille tarjotun palvelun nopeutta ja laatua. Uuden eJob-sovelluksen avulla huoltotyöntekijät voivat kirjata ja vastaanottaa tietoja käyttämällä tavallista tablettitietokonetta.

Goodyearin eJob on nopea- ja helppokäyttöinen sovellus kuorma-autojen kaikkiin rengastöihin. Sen kautta voidaan myös lähettää ja vastaanottaa kaikki olennaiset tiedot, kuten pyörien sijaintia koskevat tiedot. GSM-tabletin avulla tiedot voidaan lähettää ja vastaanottaa juuri sillä hetkellä, kun työtä tehdään. Renkaista voidaan myös ottaa valokuvia, jos rengas on vaihdettava ja mukaan halutaan liittää kommentteja. Näin kuorma-auton kuljettaja tai omistaja voi itse nähdä renkaan ja syyn vaihtoon. Uusi eJob-sovellus on monikielinen, joten sitä voidaan helposti käyttää eri puolilla Eurooppaa.

Selkeiden ponnahdusvalikkojen kautta teknikot saavat näkyviin keskeisiä renkaisiin liittyviä tietoja, kuten rengaspaineet. Tiedot ovat välittömästi Euroopan kaikkien 2 000 Goodyear TruckForce -korjaamon ja valtuutettujen palveluntarjoajien käytettävissä.

”eJob-sovellus lisää rengashuoltopalvelujemme nopeutta ja tarkkuutta erinomaisella tavalla”, sanoo Goodyearin EMEA-alueen Fleet Solutions Truck Tires -osaston johtaja Waldek Jarosz.

Yksi FOS-järjestelmän eduista on se, että asiakkaat pääsevät siihen suoraan Internetin kautta. Tämän ansiosta minkä tahansa työn edistymistä voidaan seurata reaaliaikaisesti. Esimerkiksi Suomessa oleva asiakas voi nähdä, että hänen Italiassa olevan kuorma-autonsa rengasta huolletaan tai vaihdetaan, jos teknikko käyttää eJob-sovellusta.

Lue seuraavaksi