Uutiset

Kuljetuskalusto

Euromaster on avannut uuden yritysasiakkaiden palvelupisteen Lietoon

Euromaster on avannut Turun alueelle, Liedon Avantiin uuden palvelupisteen, joka keskittyy yksinomaan yritysasiakkaiden palveluihin. Euromasterilta uskotaan, että Avantin nopeasti kehittyvä yritys-, logistiikka- ja teollisuuskeskittymä hyvien liikenneyhteyksien varrella on erinomainen paikka nimenomaan yritysten rengashuollon tarpeita ajatellen. Tavoitteena on tarjota asiakkaille yrityksen palvelustrategian mukaisesti entistä laadukkaampaa palvelua uusissa toimitiloissa.

Liedossa hoituu raskaan kaluston koko rengashuolto renkaiden myynnistä kaikkiin muihinkin alan palveluihin. Uudessa palvelupisteessä on muun muassa kaksi raskaan kaluston läpiajettavaa asennushallia, joihin myös erikoispitkät HCT-yhdistelmäajoneuvot mahtuvat kokonaan sisään.
Rengaspalveluun kuuluvat kaikki asennukset ja korjaukset sekä rengashotellipalvelut. Myös Euromasterin uusin palvelu GoMobile eli kuljetuskaluston liikkuva rengashuolto Varsinais-Suomen alueella toimii Liedosta käsin.

Euromasterin Avantin uusi toimipiste tarjoaa myös yritysten kevyen kaluston (henkilö- ja pakettiautot) kaikki rengashuoltopalvelut ja rengashotellin sekä kattavan valikoiman autonhuoltopalveluita, kuten kausihuollot, öljynvaihdot, ilmastointilaitteen täyttöhuollot sekä ohjauskulmien säädöt.

Palvelupisteen aukioloajat on suunniteltu palvelemaan yritysasiakkaita asiakasystävällisesti. Liedon toimipiste on avoinna arkisin klo 7–19 sekä lauantaisin klo 9–15. Palvelupisteen päällikkö Jani Kervinen henkilökuntineen toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Lietoon.

Euromaster palvelee yksityisasiakkaita Turun talousalueella Turun keskustassa, osoitteessa Helsinginkatu 23 sekä Raisiossa, osoitteessa Tuotekatu 10.


Euromaster Lieto Avanti

  • Eteläkaari 3, 21420 Lieto, puhelin 02 2843 500
  • rengaspalvelut yritysasiakkaille, raskas ja kevyt kalusto
  • kaksi täyspitkää läpiajettavaa hallia HCT-yhdistelmille
  • renkaiden myynti ja rengashuoltopalvelut
  • rengashotelli
  • autonhuoltopalvelut kevyelle kalustolle (yritysasiakkaat)Lue myös: Uusiorenkaita raskaaseen kalustoon – Euromaster

Lue seuraavaksi