Uutiset

Kuljetuskalusto

EL-Kori Oy juhli 60-vuotista uraansa

Lämpötilasäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin erikoistunut EL-Kori Oy juhli 60-vuotista uraansa rennoin menoin yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. EL-Kori Oy:n syntymäpäiviä juhlittiin aurinkoisessa Vääksyssä toukokuun lopulla. Koko perheelle suunnatussa tilaisuudessa oli ohjelmaa sekä isoille että pienille. ”Halusimme järjestää mukavan koko perheelle sopivan tapahtuman juhlistaaksemme yrityksemme pitkää uraa. Perheyrityksenä olemme aina halunneet olla helposti lähestyttäviä ja halusimme tuoda tämän esille myös näissä juhlissa.” kertoo EL-Kori Oy:n toimitusjohtaja Marjut Nordström. Esillä oli myös runsaasti EL-Korin valmistamia ELLI-Koreja, kun asiakkaat saivat tuoda omia ELLI-Korejaan ihasteltaviksi.

Yritys sai alkunsa vuonna 1956 kun perustaja Erkki Lempiäinen päätti olla osallistumatta yleislakkoon ja ryhtyi yrittäjäksi. Yritys valmisti aluksi teräs- ja kuparirakenteita Lempiäisen autotallissa. Umpikorien valmistus alkoi vuonna 1963, kun maitokuljetukset avolavoilla kiellettiin. Tänä päivänä EL-Kori Oy on erikoistunut lämpötilasäädeltyjen kuljetuskorien valmistukseen ja koreja tehdään jo kolmannessa sukupolvessa. Yrityksen tuotteet on vakioitu oman ELLI-tuoteperheen alle helpottamaan asiakkaan hankintaprosessia.

El-Kori Oy 60 vuotta - Konepörssi

EL-Koreja rakennetaan jo kolmannessa polvessa. Kuvassa yrityksen perustaja Erkki Lempiäinen, toimitusjohtaja Marjut Nordström sekä markkinointivastaava Iisa Heinola.

www.el-kori.fi

Lue seuraavaksi