Uutiset

Kuljetuskalusto

Dynafleet app – paikasta riippumatonta kalustohallintaa

”Selkeän ja helppokäyttöisen Dynafleet app -sovelluksen avulla kuljetusyritys pääsee käsiksi tärkeään kalustoaan koskevaan tietoon missä ja milloin tahansa,” sanoo palvelutuotteista Volvo Trucksilla vastaava Vesa Soppi, jonka mukaan Dynafleetin avulla kerätty tieto kuljettajakoulutukseen yhdistettynä voi auttaa kuljetusyritystä saavuttamaan jopa seitsemän prosentin polttoainesäästöt. Uuden mobiilisovelluksen myötä Dynafleet sisältää myös polttoainetaloudellisuuspisteiden laskennan, mikä tekee seurannasta aktiivista.

Dynafleet app -sovellus laskee polttoainetaloudellisuuspisteitä neljältä seuranta-alueelta, jotka ovat ennakointi ja jarruttaminen, moottorin ja vaihteiden hyödyntäminen, nopeudensäätely ja pysähdyksissä oleminen.

Applen App Storesta maksutta ladattavissa oleva Dynafleet-mobiilisovellus on tällä hetkellä saatavana iPhoneen ja iPadiin.

”Asiakkaamme käyttävät liiketoiminnassaan yhä enemmän älypuhelimia ja tablet-tietokoneita, minkä myötä olemme saaneet runsaasti pyyntöjä sovelluksen kehittämiseksi,” sanoo Volvo Trucksin Dynafleetista vastaava tuotepäällikkö Ari Anttila.

Lue seuraavaksi