Uutiset

Kuljetuskalusto

Duolog Oy ylläpitää CHEP Suomen varikkoa

Logistiikka-alan henkilöstö-, koulutus- ja ICT-palveluita sekä logistiikkaratkaisuja tarjoava Duolog Oy on aloittanut CHEP Suomen palvelukeskuksen alihankkijana. Duolog ylläpitää CHEP Suomen uutta päävarikkoa Vantaalla, vastaten lavojen tarkistuksista, korjauksista ja varastoinnista.

”Päätehtävämme on vastata varikko-operoinnista ja siitä että lavat täyttävät CHEPin laatustandardit. Ylläpidämme varastoa, jolla voimme vastata CHEPin asiakkaiden tuotannon tarpeisiin kaikissa tilanteissa”, kertoo Duolog Oy:n Business Director Petter Eriksson.

”Sopimuksen myötä olemme päässeet tekemään rekrytointeja sekä kouluttaneet henkilöstöämme uusiin laatuvaatimuksiin”, hän jatkaa.

Palvelukeskuksen perustaminen on sujunut joustavasti, vaikka käsiteltävien lavojen määrä on erittäin suuri. Toiminta ajettiin ylös vaiheittain kevään ja kesän aikana.

”Yhteistyömme on alkanut sujuvasti, eikä muutos ole vaatinut asiakkailtamme toimenpiteitä. Uuden varikko-operaattorin myötä pystymme takaamaan palvelujemme laadukkaan toimituksen kysynnän kasvaessa. Duologin kokemus logistiikka-alasta vakuutti meidät, ja yritys pystyy tuottamaan palveluita asiakkaillemme laadukkaasti ja tehokkaasti”, kertoo CHEP Suomen johtaja Mia Frölander-Ulf.

”Palvelukeskuksen perustaminen on ollut meille opettavaista, sillä CHEPin toiminta on erittäin järjestelmällistä ja ammattimaista. Heidän prosessinsa ovat tehokkaampia kuin monilla muilla alan toimijoilla.  CHEPin toimialaosaaminen heijastuu läpi kaikessa tekemisessä – prosessit on todella mietitty loppuun asti”, Eriksson kuvaa. Uusi palvelukeskus tarkistaa, korjaa ja varastoi kaikkia CHEPin markkinoimia lavatyyppejä, joista yleisimpiä ovat EUR-, FIN-, puoli- ja varttilavat.

Lue seuraavaksi