Uutiset

Kuljetuskalusto

Destia ja Kempower tiivistävät yhteistyötään ammattiliikenteen sähkölatausratkaisuissa

Destia ja Kempower ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Destia toimii Kempowerin latausratkaisujen jälleenmyyjänä ja tarjoaa laitteita erityisesti ammattiliikenteen tarpeisiin osana kokonaispalveluaan. Palvelu muodostuu latausinfran suunnittelusta, rakentamisesta, latauslaitteista ja niiden huollosta sekä ylläpidosta.

Ammattiliikenteen sähköistyminen etenee kovaa vauhtia. Sähköajoneuvojen lataaminen on tärkeä osa liikenteen tulevaa infrastruktuuria, jonka merkitys kasvaa sähköajoneuvojen määrän lisääntyessä. Destian kattava verkosto takaa sen, että laajemmatkin latausverkostot hoidetaan tehokkaasti ympäri vuoden missä päin maata hyvänsä.

”Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Destian kanssa, sillä heillä on monipuolista ja kokonaisvaltaista ymmärrystä infran suunnittelusta ja rakentamisesta, jota latausjärjestelmien rakentaminen vaatii. Teemme yhdessä töitä edistääksemme sähköistyvää ammattiliikennettä ja sitä myötä puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta”, sanoo Kempowerin myyntijohtaja Tommi Liuska.

”Kun tarjoamme sähkölatausratkaisuja asiakkaillemme, haluamme tarjota vain parasta. Olipa kyseessä Destian suunnittelu-, rakentamis- tai ylläpitopalvelu tai itse latausjärjestelmä. Kempowerin modulaariset ja skaalautuvat latauslaitteet tarjoavat ammattiliikenteelle erinomaiset latausratkaisut”, sanoo Destian Sähkölatausyksikön päällikkö Jere Jokinen.

Destia on yksi Suomen johtavia ammattiliikenteen latausinfrastruktuurin tarjoajia. Sen asiakkaita ovat muun muassa linja-autoyhtiöt, logistiikka- ja taksiyritykset, kaupungit ja kaupan toimijat.Lue seuraavaksi