Uutiset

Kuljetuskalusto

DAF esittelee Ultimate-paketin XF- ja CF-kuorma-automalleihin

DAF XF Ultimate

DAF julkaisee Ultimate-paketin, joka sisältää vakiona useita ominaisuuksia, jotka parantavat entisestään CF- ja XF-kuorma-autoja. Ultimate- ja Ultimate+-paketit tekevät CF- ja XF-malleista parhaiten varustellun DAF-kuorma-auton.

DAF CF ja XF ovat olleet jatkuvasti tehokkuuden ja mukavuuden edelläkävijöitä monen vuoden ajan. Ei siis tule yllätyksenä, että kuorma-autot ovat vuosien mittaan saaneet monia arvostettuja palkintoja, kuten vuoden kansainvälinen kuorma-auto (CF ja XF), vuoden rahtiauto (XF), vuoden vihreä kuorma-auto (CF) ja vuoden lavakuorma-auto (CF).

Äärimmäistä tehokkuutta

Auton ensiluokkaisen tehokkuuden varmistamiseksi Ultimate-paketin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on akun energianhallintajärjestelmä, joka valvoo akkujen kuntoa ja optimoi käyttöaikaa. Pakettiin kuuluu myös rengaspaineiden valvontajärjestelmä, joka valvoo rengaspainetta jatkuvasti ja parantaa polttoainetehokkuutta merkittävästi. Ultimate-paketilla varustetuissa DAF:n CF- ja XF-malleissa on myös ennakoiva vakionopeudensäädin, jonka älykäs vakionopeudensäädin pystyy suunnittelemaan ajoa 2 kilometriä eteenpäin. Järjestelmän avulla voimansiirto voi hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa mahdollisimman tehokkaasti ja lisätä polttoainesäästöjä jopa 4 prosenttia.

LED-valot lisäävät turvallisuutta

DAF CF Ultimate
DAF CF Ultimate

Ultimate-paketissa on myös kokonaiskustannuksia pienentävät LED-ajo- ja LED-takavalot, joiden valaistusteho on erinomainen, pieni energiankulutus ja pitkä käyttöikä.

Huippuluokan mukavuutta

DAF:n ohjaamot ovat mukavia, hiljaisia ja tilavia. Ne tarjoavat erittäin hyvän ergonomian, markkinoiden parhaimpiin kuuluvan kuljettajanistuimen ja mukavan sängyn. Ultimate-paketti sisältää DAF:n huippuluokan ilmastoinnin, jotta kuljettajan mukavuus paranee entisestään. Lisäksi vakiovarusteena on lisälaitteiden virtalähde, joka on suunniteltu erityisesti mikroaaltouunin virtalähteeksi.

Ultimate+-paketti

Ultimate+-paketti sisältää lisäksi mm. DAF Connect -online-kalustonhallintajärjestelmän, joka antaa reaaliaikaisia tietoja kuorma-autosta, kuljettajasta ja ajoneuvon sijainnista. Järjestelmä parantaa ajoneuvojen käytettävyyttä, pienentää kustannuksia ja tehostaa logistiikkaa. Ultimate+-paketti sisältää myös DAF MultiSupport Flex Care -korjaus- ja -huoltosopimuksen, joka vähentää odottamattomia kustannuksia ja varmistaa, että kuorma-auto on aina täysin huollettu.

Ultimate CF ja XF

Houkuttelevat Ultimate- ja Ultimate+-paketit nostavat jokaisen CF- ja XF-mallin tehokkuuden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden huippuluokkaan. Paketit voi tilata lähes kaikkiin PACCAR MX-11- tai MX-13 -moottorilla varustettuihin CF- ja XF-kuorma-autoihin.

Lue seuraavaksi