Uutiset

Kuljetuskalusto

ContiSeal™-teknologia tulee nyt myös paketti- ja jakeluautojen renkaisiin

ContiSeal™-teknologia tulee nyt Continentalin paketti- ja jakeluautojen renkaisiin. ContiSeal™ paikkaa renkaan kulutuspinnan pistoreiät tehokkaasti jopa viiteen millimetriin asti ja estää paineistetun ilman vuotamisen renkaasta. ContiSeal™ parantaa merkittävästi renkaiden turvallisuutta ja taloudellisuutta.

“Naulojen ja ruuvien aiheuttamat pistoreiät aiheuttavat kuljetusliikkeille yleensä lisäkustannuksia. Pienikin pistoreikä voi johtaa auton seisonta-aikaan tai kuorma voidaan joutua lastaamaan toiseen ajoneuvoon, mikä on kallista ja hankalaa”, markkinointipäällikkö Marko Pursiainen sanoo.

”ContiSeal™ pystyy paikkaamaan noin 90 prosenttia kaikista renkaan kulutuspinnan vaurioista tehokkaasti. Rikkoutunut rengas tulee kuitenkin aina tarkistuttaa rengasalan ammattilaisella”, Pursiainen muistuttaa.

Huonoillekin teille ja hankaliin olosuhteisiin

ContiSeal™ tulee sekä paketti- ja jakeluautojen talvirenkaisiin että ympärivuotisiin renkaisiin. Ensimmäisenä teknologiaa hyödynnetään suositussa VanContact 100 -renkaassa 215/65 R 16 C 106/104 T. Tuotanto alkaa helmikuun lopussa ja tuote on saatavissa keväästä 2020 lähtien.

VanContact 100 on tukevarakenteinen rengas, joka on suunniteltu raskaiden kuormien kuljettamiseen. Renkaan vahvistettu sivuvalli suojaa rengasta sen osuessa jalkakäytävän reunaan. Urapohjien kivenpoistajien ja erityisen tukevan kulutuspinnan kuvioinnin ansiosta VanContact 100 pärjää myös huonoilla teillä.

Renkaan erikoisvahvistettu runko mahdollistaa raskaiden kuormien kuljetukset ja parantaa samalla ajoneuvon vakautta. Piidioksidia sisältävän kumiseoksen ja tasaisen kosketuspinnan ansiosta VanContact 100:n kilometritulos on hyvä hankalissakin olosuhteissa.

Mikä ContiSeal™?

  • ContiSeal™-teknologia paikkaa renkaan vaurioituneen kulutuspinnan itsestään.
  • Edistyksellisen teknologian ansiosta ContiSeal™ pienentää huomattavasti rengasrikon riskiä: se paikkaa esimerkiksi naulan tai ruuvin aiheuttaman pistoreiän jopa viiteen millimetriin asti.
  • Reiät pysyvät tiiviinä, vaikka pistoreiän aiheuttanut esine poistetaan.
  • Teknologian ansiosta matka jatkuu eikä rengasta tarvitse lähteä vaihtamaan pientareella kesken matkan.
  • ContiSeal™ teknologia perustuu jäykkään, liimamaiseen paikkausaineeseen, joka on sijoitettu tasaiseksi kerrokseksi renkaan kulutuspinnan alle.
  • ContiSeal™ paikkaa noin 90 % kaikista kulutuspintaan kohdistuneista pistoista.
  • ContiSeal™-renkaat ovat ajo-ominaisuuksiltaan identtiset normaalirenkaiden kanssa.

Lue seuraavaksi