Uutiset

Kuljetuskalusto

Betonipumppaus Laatikainen Oy on ostanut Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n

Betonipumppaus Laatikainen Oy on vahvistanut asemiaan Keski-Suomen markkinoilla ostamalla Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n tytäryhtiön Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä alan palvelutarjonta laajalla talousalueella laajenee merkittävästi.

Heinäkuun 1. päivänä solmitun yrityskaupan myötä Keski-Suomessa toimineen Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n reilun 600 tuhannen euron liiketoiminta sekä neljä betonipumppuautoa siirtyvät Betonipumppaus Laatikaisen omistukseen. Samalla yrityksen neljä työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä nurmijärveläisyrityksen palvelukseen.

Betonipumppaus Laatikaisen toimitusjohtaja Seppo Laatikainen kertoo yrityksensä operoineen Keski-Suomessa jo aiemminkin. Yrityskaupan myötä sen asema alueella vahvistuu kuitenkin merkittävästi. Jyväskylän toimipiste mahdollistaa myös yhtiön Tampereen toimipisteen tukemisen, josta on saatavilla samat palvelut.

– Markkinat Keski-Suomessa ovat toki rajallisemmat kuin Uudellamaalla ja Pirkanmaalla, mutta alue on laaja – Itä-Suomesta Savon kautta Pohjanmaalle, toteaa Laatikainen.

Vuonna 1983 perustetun ja Jyvässeudun alueella merkittävässä asemassa toimineen Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n palvelutarjontaan on kuulunut betonin pumppaus monen tyyppisiin kohteisiin ja kaikenlaisiin valuihin aina pienistä mökin perustuksista vaativiin silta- tai erikoiskohteisiin.

Nyt uuden omistajan ohjauksessa palvelutarjontaan lisätään muun muassa lattianvalutyöt, valujen kokonaisurakointi betonin kuljetuksesta betonipumppaukseen sekä maanrakennustyöt kaiken kokoisille työmaille yksityisistä pienrakentajista isoihin rakennusjätteihin – ja kaikki tämä 25 vuoden kokemuksella.

– Jatkamme Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n hienosti haltuun ottamalla ja viitoittamalla tiellä tarjoten asiakkaille entistä enemmän. Uskon, että asiakkaat arvostavat ison ja perinteikkään toimijan monipuolisia ja laadukkaita palveluita, toteaa Laatikainen.

– Tästä on hyvä jatkaa kohti koko Suomen markkinoita, Laatikainen kiteyttää.

Lue seuraavaksi