Uutiset

Kuljetuskalusto

Avoimet ovet Flaaming Oy:llä

Ympäristön puolesta toimiva lahtelainen Flaaming Oy avasi toimitilojensa ovet yleisölle maaliskuisensa perjantaipäivänä. Avointen ovien aikana tämä jätehuollon ja ympäristöalan tuotteiden parissa toimiva yritys esitteli niin uudistuneita toimitilojaan kuin laajaa palvelu- ja tuotetarjontaakin. Flaaming Oy:n myynnissä työskentelevän Riku Tuomisen mukaan avointen ovien tarkoituksena oli paikallisten asiakkaiden aktivoiminen. ”Tavoitteessa onnistuttiinkin, sillä laaja kattaus asiakkaitamme kävi päivän aikana tutustumassa laajentuneeseen tuotevalikoimaamme”, toteaa Tuominen, joka kertoo tuotevalikoiman kasvaneen muun muassa Smart-syväkeräyssäiliöillä. 

Vaihtolavat ovat yksi Flaaming Oy:n vahvimmista segmenteistä ja Tuomisen mukaan asiakkaille halutaan bulkkituotteiden sijaan tarjota mieluummin räätälöityjä erikoisratkaisuja.

”Erittäin kilpailluilla vaihtolavamarkkinoilla erotumme joukosta juuri räätälöinnillä”, painottaa Tuominen kertoen samalla mittavasta, 550 räätälöidyn vaihtolavan kaupasta. Kuluvan vuoden aikana asiakkaalle toimitettavia lavoja tullaan käyttämään sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätykseen liittyvissä kuljetuksissa. 

Flaaming Oy on tunnettu toimija vaihtolavojen myyjänä ja nyt tuotevalikoimaa on kasvatettu myös energiahakkeen ajossa käytettävillä vaihtoehdoilla. Ensimmäiset 3-millisestä domexista valmistetut lavat ovat olleet käytössä kohta vuoden ajan kokemusten ollessa erittäin myönteisiä. Riku Tuomisen mukaan tilavuudeltaan 50 kuution lavat ovat noin kolmanneksen aiempia ratkaisuja keveämmät. Pariovien ohella lavoissa on myös ylöspäin aukeava perälauta.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi